2821
2789
عنوان

تعارف زیادی

136 بازدید | 16 پست

خیلی تعارف میکنم 

این اخلاقمو دوست ندارم 

چیکار کنم

تو دعوت کردن مهمون

تو سلام علیک

کلا همه چیز

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم

تو پدر شوهر منی خدا نکنه یکی بیاد ۵ دقیقه بخاد بشینه خونشون هر کی باشه    قسم قران و ایه باید شا و ناهار باشی

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راحت باش 

اونام مثله من وشما آدمن دلیلی نداره خودتو الکی اذیت کنی سعی کن هر حا میری مهمونی یا با هرکی معاشرت میکنی خوش بگذره بهت

منم یه زمانی مثله تو بودم مهمونی که میرفتیم گشنمه برمیگشتم روم نمیشد قشنگ غذامو بخورم😂😁

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
تو پدر شوهر منی خدا نکنه یکی بیاد ۵ دقیقه بخاد بشینه خونشون هر کی باشه    قسم قران و ایه ب ...

دست خودم نیست 

هیچ وقت تعارفام رد خور نداره🤣😶

راحت باش  اونام مثله من وشما آدمن دلیلی نداره خودتو الکی اذیت کنی سعی کن هر حا میری مهمونی یا ...

دقیقا 

باور کن هیچ مهمونی درست غذا نخوردم

چی شد که بهتر شدی؟ 

من کسی کاری واسم انجام بده خیلی تشکر میکنم و به نظرم کار بدی نیست...ولی اصلا به کسی تعارف الکی نمیکنم برای چیزی که دوست ندارم...مثلا بفرمایید ناهار یا امشب خونمون بمونید وقتی حسش نیست بدون رودربایستی تعارف نمیکنم

یعنی تو مهمونی ، هی غذا تارف میکنی؟؟ یا خودت مهمون هستی تارف میکنی و کم میخوری؟ کدومش؟

واسه اینکه مهمون دعوت کنم خونم

یا خودم جایی مهمونم

خیلی معذبم

دقیقا  باور کن هیچ مهمونی درست غذا نخوردم چی شد که بهتر شدی؟

با خودم گفتم برا چی باید خودمو اذیت کنم بی دلیل دنیا دوروزه برای چی باید برای یه همچین مسئله کوچیکی خودمو اذیت کنم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
تارف ش از دله؟ یا اگه طرف وایسه، تو دلش نفرین میکنه؟

نه از دل 

اگه بخاد اینجوری باشع که یکی دوتا تعارف بیشتر نمیزنه کم مونده قران بزاره بغلشون

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
والا مردهای ایرانی عالی تعارف میکنن زناشون جورش رو میکشن😂

حالا دم ب دقیقه د خواست چای و میوه میکنه منو مادرشوهرمم یکسره اشپز خوته حرص میخوریم😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز