2777
2789
عنوان

وزن چهل

96 بازدید | 12 پست

قد ۱۶۰ با وزن ۴۴ ،۴۵ لاغره؟

بیست سالمه 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

اره 

تا ۵۰ برو

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص جی فست بگیربخور من دارم میخورم خیلی طبیعی چاق شدم الان بسته دوم رو شروع کردم

ا کجا بگیرم عوارض نداره؟ من صورتم خیلی حساسه جوش میزنما جوش نزنم باهاش

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بله شما باید ۵۴ کیلو باشی تا ۵۸

خیلی تلاشکرذم و اصلا چاق نشدم نمیدونم چ کنم

خیلی تلاشکرذم و اصلا چاق نشدم نمیدونم چ کنم

من خودم قدم ۱۶۳ وزنم ۵۲ 

قبلا تا ۶۰ کیلو رفته بودم یه مشکلاتی پیش اومد تو زندگیم وزنم به شدت اومد پایین الان در حال تلاشم به ۶۰ برسم دوباره 

اگه میخوایی وزنت بیاد بالا باید خیلی بخوریریزه خواری کنی یه یکی دو ساعت ی چیزی بخوری معدت خالی نباشه 

[QUOTE=297993571]قرص جی فست بگیربخور من دارم میخورم خیلی طبیعی چاق شدم الان بسته دوم رو شروع  ...

اره عزیزم کل بدنم چاق شده اندامم خیلی قشنگ شده

از عطاری گرفتم گف سه دوره مصرف کن پشت سرهم یعنی 3 ماه، بعدش اگه نخواستی مصرف نکن اگه خواستی هم هفته ای دوتا بخور

الان روزی دوتا میخورم

اتفاقا مامانمم برا بابام میخواد بگیره

اصلشو بگیری حتما

اره عزیزم کل بدنم چاق شده اندامم خیلی قشنگ شده از عطاری گرفتم گف سه دوره مصرف کن پشت سرهم یعنی 3 ما ...

از کجا بفهمیم اصله؟