2777
2789
عنوان

تتلو🎤🎧🎸

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
وای این خانم وزیری بود 😂😂  صدا هایده رو انداخته بودن روش با هوش مصنوعی😂😂😂 کارشون زشت بود ...

هایده: من براتون جوکم؟ 

*وی در عذاب است 

Save haydeh#

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی گرگ

تو بزار برو‌ منو

بیبی اونم دوست منه

پرواز 

دیدی 

نگو نه

من باهات قهرم

با تو

تعادل

دنیا

داری به چی فکر میکنی 

رفتنت

از پنجره ببین بیرون 

سایه 

فرقی نداره 

من ۲

شب تیره

شب یلدا

دل من هواتو کرده 

میرم

هنوزم

شب که میشه

صاحب قلبم

هروقت که بودی 

خار

تناسخ

پریشب

کی فکرشو میکرد 

تازیانه 

گردن من ننداز

درواقع

یه سرم به ما بزن

کی مثل من

بزار تو حال خودم باشم ۲

با تو ۲

دل من هواتو کرده

بدن تو میده به من حس قشنگووووو😅😍

بغل

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

و صاحب❤️

عالیه❤️❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بیبی گرگ تو بزار برو‌ منو بیبی اونم دوست منه پرواز  دیدی  نگو نه من باهات قهرم با ت ...

یه خواهش ، دوست نداری؟؟؟

چراااا الان دان کردم دیدم تو گوشی نداشتم 😂

😂😂 منم نصف اهنگارو از کامنتت پیدا کردم 

دمت گرم دختر قشنگم♥️