2777
2789
عنوان

دکتر گیر داده ک شیر خشک به بچم ندم

192 بازدید | 15 پست

سلام من بچم 4 ماه داره تا 3 ماهگیش شیر خودمو دادمش و چون تالاسمی دارم آهن خونم سریع میاد پایین متخصص داخلی بهم گفتن اگه شیر خشک بدی به بچت خیلی بهتره برا خودت منم شیر خودمو قطع کردم و الان یک ماهه کلا شیر خشک میدم به بچم متخصص اطفال گیر داده بهم حیفه چرا شیر خودتو نمیدی هیچ ربطی به تالاسمی نداره فقط شیر مادر خوبه شیر خشک شیر گاوه چه کم بخوره چه نخوره براش فرقی نمیکنه و از این حرفا بهم زده خیلی ناراحتم از حرفاش نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من میگفت کلا بعد ۴ ماه دیگه بچه هاش شیر خودشو نمیخوردن،و مجبوری شیرخشکی میشدیم،الانم سالم سرحال در خدمت شما و در حال زایمان دوم،

این حرفا چیه،اتفاقا شیرخشک های الان خیلی مقوی شدن،بده عزیزم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

اونایی ک شیرخشک میدن چون خودشون میدن اگه واقعا شیر دادن باعث  اسیب ب خودت میشه ک خوب کردی ولی اگر اون دکتر اشتباه گفته باشه واقعا حیفه چون شیر مادر خیلی خوبه حتی وقتی بچه مریض بشه اون چیزیو تولید میکنه ک برطرف کننده مریضی بچس

وا این دکتره کوسخوله بخدا من خودم بچمو یک سال و نه ماه شیردادم از شیرکه گرفتم بعد دوهفته خشک شد

فقط زر زده میگفت ما خیریه داریم پر زن هایی ک کار ندارن میاریم اونجا بچهایی ک پرورشگاه دارن میگیریم بهشون شیر میدن میگفت ربطی نداره تو توی پیری هم بدون اینکه زایمان کنی میتونی شیر بدی

فقط زر زده میگفت ما خیریه داریم پر زن هایی ک کار ندارن میاریم اونجا بچهایی ک پرورشگاه دارن میگیریم ب ...

وااااا داره جفنگ میگه ها این مطمئنی دکتره اصلا😑😑😑😑دراین حد چرت و پرت گفتن برا یه دکتر فاجعس

مامان سه تا قندعسل