2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشنیده بودم میشه بیشتربگی

من خیلی راجبش شنیدم طب سنتی میگه کلا دو وعده صبحانه و شام واجبه حتی چندتا از اقواممون خارج از کشورش میگه اینجا خییلی وعده ای به نام نهار مطرح نیست ، پرفسور سمیعی هم که ۲۰ ساله نهار نمیخوره اینجوری که من خوندم ، کلا میگن نهار نخوردن برای بدن مفیده به سلامتی کمک میکنه و لاغرم میشی

حذف ناهار سخته...خب میشه حجم غذارو کم کرد

اما شام رومیشه راحت حذف کرد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببینید هر کسی یه چیزی میگه . قرار نیست هرکس آدم سرشناخته ای باشه توصیه اش درست باشه. اولا بدن افراد خودش یه حالتی داره که مثل اینه که میخواد در همون حال پایدار باشه

در مورد لاغری بستگی به میزان فعالیت . سن. نوع لاغری که مثلا سراسر بدن باشه یا ناحیه ای باشه . این که استخوان بندی و حجم عضلات چقدر باشه. اینکه سبک خواب و کار چطوری باشه و عوامل ژنتیکی باشند یا نه در افراد فرق داره . بهترین کار مراجعه به یک متخصص تغذیه خوب هست و در کنارش ورزش تحت نظر مربی .

مواد غذایی هم که همه می‌دونن چی بد هست و  چی خوب

بله من ناهارم رو ترک کردم..خیلی رعایت میکنم و کالری شماری میکنم...یه زمانی فکر میکردم لاغر شدن سخته. ...

صبح و شب چیا میخوردید ؟ من مشکلم اینه سر شب نمیتونم شام بخورم لخاطر ساعت کاری همسرم باید دیروقت بخوریم 

صبح و شب چیا میخوردید ؟ من مشکلم اینه سر شب نمیتونم شام بخورم لخاطر ساعت کاری همسرم باید دیروقت بخور ...

من اول صبح قهوه یا چایی ماسالا میخورم...شیرینیجات رو کلا ترک کردم...برنجم قاشق شماریه و نون هم کم...برای جلوگیری از ریزش مو مولتی ویتامین میخورم..شامها اغلب یا مرغ کبابه یا گوشت و ماهی بخار پز..‌مصرف حبوباتم زیاده چون عدسی و لوبیا زیاد میخورم‌..

قاشق نشسته