2777
2789
عنوان

خودکشی

229 بازدید | 23 پست

خودکشی می‌کنید؟

دیوونه ها مربای آلبالو، کباب، پیراشکی، مرغ سوخاری، پیتزا، حس چایی بعد خستگی، آب یخ بعد تشنگی، غروب و طلوع آفتاب، ماه، ماساژ، نون بربری داغ با پنیر خامه ای، برف، کتاب، بوی بچه، گیاه، خواب، سفر، جنگل، دریا، حموم، موزیک، پتو و کولر، گوجه سبز، فیلم و سریال، قهوه، شکلات، لباسای اورسایز، بوت، معجزه ها و اتفاقایی که قراره رخ بدن و ما ازشون بی خبریم چی پس؟

اون دنیا که فرار نمی‌کنه.

....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بی‌اطلاع باشیم‌.روحمون قراره بعد خودکشی حالاحالاها زمین بمونه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

اونی ک ناامیده،حس پوچی داره،این چیزا لذتی نداره.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
چرا بی‌اطلاع باشیم‌.روحمون قراره بعد خودکشی حالاحالاها زمین بمونه

روحت که نمیتونه غذا بخوررره بخوااابه.من که بمیرم یکراست اسنپ میگیرن منو میبرن جهنم یزید اینا منتظرمن

....
🤢

بوی سر بچه،بوی زیر گردن بچه.کجاش تهوع اوره

روحت که نمیتونه غذا بخوررره بخوااابه.من که بمیرم یکراست اسنپ میگیرن منو میبرن جهنم یزید اینا منتظرمن

خوردن و خوابیدن برا اونی لذت‌بخشه ک دلش خوشه