2777
2789
عنوان

من یه احمق بودم

166 بازدید | 14 پست

به بعضی چیزا فکر میکنم مخم سوت میکشه!

زمانیکه تازه عروسی کرده بودم همش دنبال تایید خانواده همسرم بودم که بگن به به چه عروس خوبی داریم! من و مادرشوهرم خونمون به هم نزدیکه، و ۳ تاخواهرشوهرم دارم ک تهرانن.

هربار که میومدن من میرفتم خونه مادرشوهرم بهترین غذا هارو براشون درست میکردم تازه قبل ازاینکه بیان زنگ میزدم میپرسیدم چی دوسدارین براتون بپزم؟😐 پذیرایی خونه مادرشوهرم هیچی! دعوتشون میکردم خونه خودم و سنگ تموم براشون میزاشتم، چندجور غذا دسر کیک.. یعنی میخاستم بهترین و زیباترین سفره رو بچینم براشون جوریکه تا چندروز بعد کمردرد داشتم‌‌..

اخ ازاین همه حماقت. چون بعد ازچندسال ک رفتم خونشون حتی یک دهم اونجوری ک من بهشون احترام میزاشتم احترام نزاشتن و خیلی ساده و خودمونی ک شما ک مهمون نیستید از خودمونید! داداش مگه میره خونه خواهرش مهمونه؟! همونجوری قابلمه رو اورد سرسفره کشید.. از همون لحظه تصمیم گرفتم خودمو اصلاح کنم بس بود این همه خریت برای این بی شعورا. دیگه میان خونه مادرشوهرمم یه تعارف نمیزنم، بعضیا واقعا لایق احترام نیستن. بااینکه مادرم بهم یاد داده همیشه احترام بهشون بزارم اما دیگه نه. تموم شدن برام. برای باراول رفتم خونشون و اونجوری تحویل گرفتن بعد ازاون همه تشریفات ک من براشون اجرا کردم.

واقعا چرا بعضیا اینجورین؟

بشکنه دست بی نمکم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا خودشون بودن توانشون هم شاید همینقدر بوده،شما بیشتر از توانتون گذاشتین وسط و میخواستید جور دیگه بنظر بیایید. این میشه درس،تجربه. هیچ جا نه فقط خونه مادر شوهر بلکه هیچ جا آدم نباید بیشتر از توانش وسط بذاره یا سعی کنه آدم خوبه بنظر بیاد. چون توقع ها از بالا میره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزیزم اشتباه محض کردید.منم تاپیک زدم راجب این موضوع دیشب.انگار وظیفمونه.بعد اصلا قدرمونم نمیدونن بخدا توبگو بهترین باشی عروس جدیده میشه سوگولیشون.شما وظیفه ای نداشتید.منم خواهرشوم پاگشا دعوتم کرد خیلی همه چی کثیفو نامرتب یه جوری انگار که بگه تومهم نیستی.اصلا خوشم نیومد

عزیزم اشتباه محض کردید.منم تاپیک زدم راجب این موضوع دیشب.انگار وظیفمونه.بعد اصلا قدرمونم نمیدونن بخد ...

خداروشکر به اشتباهم پی بردم الان خیلی وقته.

اونام دقیقا همینجوری باما رفتارکردن ک اره شما مهمون نیستید.

اونا خودشون بودن توانشون هم شاید همینقدر بوده،شما بیشتر از توانتون گذاشتین وسط و میخواستید جور دیگه ...

خیلی بیخودکردن که خودشون بودن.

توانشو داشتن اما نخاستن. خودشون عمدن اینجوری رفتارکردن. 

خداروشکر به اشتباهم پی بردم الان خیلی وقته. اونام دقیقا همینجوری باما رفتارکردن ک اره شما مهمون نیس ...

لیاقت ندارن ازشعور پایینشونه.دعوتشون کن یه تخم مرغ آبپزز بزاروسط بگو شما که مهمون نیستید 🥴😅والا.

لیاقت ندارن ازشعور پایینشونه.دعوتشون کن یه تخم مرغ آبپزز بزاروسط بگو شما که مهمون نیستید 🥴😅والا.

بخدا ک لیاقتشون همینه. همیشه رسمی دعوتشون میکردم دیگه الان یه تعارف نمیکنم

اونام نمیان. میخام صدسال سیا نیان

شوهرمم فهمید و ناراحت شد حتی الان منم دعوتشون کنم ک نمیکنم هیچوقت.. شوهرم ابدا نمیزاره گفت رفتارشون خوب نبوده

خیلی بیخودکردن که خودشون بودن. توانشو داشتن اما نخاستن. خودشون عمدن اینجوری رفتارکردن. 

😟😀 

ازین ب بعد خودتو بگیر هم انرژیت میمونه واسه زندگی خودت هم به اونا زیادی خوش نمیگذره،

شک نکن زمانی هم که میرفتی خونه مادر شوهرت غذا میپختی و سرویس میدادی شاکی بودن که أه چرا نمیذاره با مادرمون تنها باشیم😐

مثل مهمون برو و بیا 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بخدا ک لیاقتشون همینه. همیشه رسمی دعوتشون میکردم دیگه الان یه تعارف نمیکنم اونام نمیان. میخام صدسال ...

الان زمونه ای شده که اصلا نباید محل بزاری بخدا جدی میگم من خالم خیابون روبه رو عه.اصلا ن زنگی ن دعوتی منم کاریش ندارم.بایدهرکسی مث خودش

منم عقد دعوتمون کرد مادرشوهرم، موقع ظرف شستن رفتم کمک فقط، یهو خواهرشوهرم رفت نشست توو هال😐😐 منم مونده بودم همونجور سریع شستم رفتم نشستم توی هال منم.

دفعه بعد که دوباره دعوت کردن دیگه از جام تکون نخوردم،مادرشوهرم هی نگاه میکرد گفتم دستم درد میکنه 😊 

گفت إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ دیدم نیومدی کمک تعجب کردم!!!!

دفعه دیگه کلا خونه‌شون نرفتم به هزار دلیل دیگه😊

منم عقد دعوتمون کرد مادرشوهرم، موقع ظرف شستن رفتم کمک فقط، یهو خواهرشوهرم رفت نشست توو هال😐😐 منم م ...

دیدی.... خوبی میکنی یا کمکی میکنی تبدیل میشه به وظیفت و واسه دفعات بعد توقع و انتظارشون میره بالاتر

دیدی.... خوبی میکنی یا کمکی میکنی تبدیل میشه به وظیفت و واسه دفعات بعد توقع و انتظارشون میره بالاتر

هرچی بیشتر محل نذاری بهشون احترام ت بیشتر حفظ میشه.