2777
2789
عنوان

شناخت ذهن

162 بازدید | 17 پست

بسته به اینکه ذهن ( که ارگانش مغز هست) چطور برنامه ریزی بشه، اطلاعات رو سورت (sort) یا بهتر بگم، filter میکنه.


کارِ ذهن دریافت و پردازشِ اطلاعات برای پیش بینی و آمادگیِ مواجهه با دنیای پیرامونه.


اگر این برنامه در ذهن من باشه که دنیا جای خصمانه ای هست، ذهنم شواهدی برای این مدعا پیدا میکنه تا تائید بشه و خبر خوب یا بد اینکه، همیشه پیداشون میکنه!


ذهن، قطب نما نیست. ابزار تصمیم گیری نیست‌ ابزارِ به دست آوردنه. وقتی جهتی که برات درست تر هست رو با آگاهی درونیت و شهودت پیدا کردی،ذهن برات مسیر میسازه. و این کاربرد در بُعد فیزیکی تعریف میشه.

در ابعاد معنوی چون زمان و مکانی نیست، ذهن هم کاربردی نداره.


ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در منابع ذهن و بدن رو یک چیز میدونن و میگن ذهن/بدن


احتمالا برای همین در حالت آسودگی بدنی انرژی به سمت ترافیک فکری سوق پیدا میکنه و در فعالیت های شدید بدنی، ذهن به نوعی موقتا میخوابه که یه حالت آسودگی به فرد دست میده.

قدیم میگفتن همیشه مشغول کاری باش که فکر گناه نیاد :)

همین بحث انرژیه. 



هر چقدر انرژی بیشتری در ذهن میریزیم
تواناییش برای تصورِ "شرایطِ دیگر" بیشتر میشه (برای همین با کم شدن کار فیزیکی و آسودگی بدنی، احساسِ ناخوشایندی بیشتره. انرژی شیفت میکنه به سمت ذهن)
شرایطی که اکنون نیست و پس لذت و خوشبختی اونجاست. چون که ذهن، ابزارِ احساسِ لذت نیست. لذت، ذاتِ ماست و وقتی که خودِ حقیقیمون که اکنونه رو درک می کنیم احساسِ سرور می کنیم. فقط اکنون "هست".
ذهن یک ابزار برای تجربه کردنه
یکی از منظرها


وقتی در ذهن هستیم ایراد و اشکال و اشتباه می بینیم

همون موقع که در غیر خود دیدیم پس داریم در خودمون هم می بینیم

در بیرونِ ذهن خطا و ایرادی نیست

بخشش یعنی از ابتدا خطا ندیدن


@دختر_گرانبها    

عزیزم اون تاپیکت در مورد ذهن رو خوندم. گفتم شاید اینجا هم برات جالب باشه

ذهن، میشه گفت راه میسازه. نمودِ فیزیکیش هم سیناپس هایی هست که بین نورون های مغزی تشکیل میشه. این راهها، مقصدهای تعیین شده ای دارند که برای صرفه جویی در مصرف انرژی و سرعت در واکنش ایجاد میشن. مثلا به من میگه از ریسمون سیاه و سفید بترس و حذر کن. قبل از اینکه بخوای وقت تلف کنی که ببینی این واقعا مار هست و باید ازش ترسید یا نه.

حالا، ما با توجه به تجربیاتمون (هر چقدر زودهنگام تر و بیشتر، پس بزرگتر و قویتر) شاهراه هایی داریم برای تفسیر واقعیتِ زیسته مون و واکنش بهش. وقتی خواسته ای داریم میبریمش توی اون الگوها. و مثلا میگیم "نه من لیاقتش رو ندارم" این یه شاهراه یا همون باوره. برای اینکه بتونم حس کنم به واقعیتم کنترل دارم و سرخورده نشم، این یه باورِ مفیده. ولی خب می دونیم که این یه مانعه برای رسیدن به خواسته.

از این باورها گذشتن، یعنی اجازه دادن یعنی نیاز به کنترل داشتن رو کنار بذاریم و اینطوریه که راهی جدید باز میشه.


@دختر_گرانبها       عزیزم اون تاپیکت در مورد ذهن رو خوندم. گفتم شاید اینجا هم ...

سلام مجدد عزیزم 

وقت بخیر 

تاپیکت تون مورد توجهم قرار گرفت 👏🤝👌👌👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز