چند روزه باهام بد رفتاری میکنه بی تفاوت و سرده منم بهش نگاه نمیکنم اصلا انگار دیگع دوسش ندارم چون باهام س چاار روز خیلی بد رفتاری کرد .بهش بگم دیگه دوستت ندارم ؟شما جای من باشین چجوری میگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم..شاید همینجوره ..چون از اواش سرد و بی زوق بود مثلا الان داریم ماشینمونو عوض میکنیم اصلا زوق نداره منم زوق میکنم بهم میتوپه .. چی بگم .. همش گریم میگیره..دیگه تو چشاش نگاه نمیکنمم
سه روزه بی محلی میکنه دیگه دوستش نداری ؟ اینطوری نگو بهش .
از اولش بی توجه و بی محلی میکرد و بی زوق بود مثلا من برای خرید کوچیک ترین چیزا زوق میکردم الان ک داریم ماشینمونو جدید میکنیم مدل بالاتر میگیریم بی زوقه بی زوقه با اینکه منم طلاهامو میخام بزارم . من با خانوادم قهرم تا حرف میشه میگه تو شبیه مامانتی با اینکه میدونه متنفرم ازینکه شبیه اون بشم
ذوق نکن ب خودت فقط برس زیاد ب کار خونه و اینا اهمیت نده برا خودت ارزش قائل باش اونم اومد سمتت تا حد ...
انگار حوصله هیچیو ندارم فقط دلم میخاد بخابم گریه کنم . من خیلی دختر شاد و سرحالی بودم ..اما اینقدر باهام بد رفتاری کرد و بی زوق بود انگار شادی منم ازم گرف