2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم ؟؟

277 بازدید | 20 پست

چند روزه باهام بد رفتاری میکنه بی تفاوت و سرده منم بهش نگاه نمیکنم اصلا انگار دیگع دوسش ندارم چون باهام س چاار روز خیلی بد رفتاری کرد .بهش بگم دیگه دوستت ندارم ؟شما جای من باشین چجوری میگید 

بخاطر سه چهار روز بدرفتاری دیگ دوسش نداری؟ 😐

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

وقتی طلاق نمیگیرید ، دلیلی نداره ابنو به زبون بیارید وتو روی طرف بگید ..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دوستت ندارم چه صیغه ایِ

گرونیِ 

ملت زیر خرج ها زاییدن

یه وقت هایی فشار روی ادم باشه حوصله خودشم نداره چه برسه به اینکه بخواد ناز بکشه و ....

یکم درک‌کنیم بعضی روزا آدمای اطرافمون ممکنه نیاز به خلوت داشته باشن با مشکلاتشون کنار بیان

بخاطر سه چهار روز بدرفتاری دیگ دوسش نداری؟ 😐

نمیدونم..شاید همینجوره ..چون از اواش سرد و بی زوق بود مثلا الان داریم ماشینمونو عوض میکنیم اصلا زوق نداره منم زوق میکنم بهم میتوپه .. چی بگم .. همش گریم میگیره..دیگه تو چشاش نگاه نمیکنمم

نمیدونم..شاید همینجوره ..چون از اواش سرد و بی زوق بود مثلا الان داریم ماشینمونو عوض میکنیم اصلا زوق ...

ذوق نکن ب خودت فقط برس زیاد ب کار خونه و اینا اهمیت نده برا خودت ارزش قائل باش اونم اومد سمتت تا حد نرمالش فقط قیافه بگیر 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
سه روزه بی محلی میکنه دیگه دوستش نداری ؟ اینطوری نگو بهش .

از اولش بی توجه و بی محلی میکرد و بی زوق بود مثلا من برای خرید کوچیک ترین چیزا زوق میکردم الان ک داریم ماشینمونو جدید میکنیم مدل بالاتر میگیریم بی زوقه بی زوقه با اینکه منم طلاهامو میخام بزارم . من با خانوادم قهرم تا حرف میشه میگه تو شبیه مامانتی با اینکه میدونه متنفرم ازینکه شبیه اون بشم

نمیدونم..شاید همینجوره ..چون از اواش سرد و بی زوق بود مثلا الان داریم ماشینمونو عوض میکنیم اصلا زوق ...

خب بعضی آقایون اینطورین من الان واسه شوهرم تولد میگیرم سوپرایز میکنم هیچ ذوقی نداره .

ذوق نکن ب خودت فقط برس زیاد ب کار خونه و اینا اهمیت نده برا خودت ارزش قائل باش اونم اومد سمتت تا حد ...

انگار حوصله هیچیو ندارم فقط دلم میخاد بخابم گریه کنم . من خیلی دختر شاد و سرحالی بودم ..اما اینقدر باهام بد رفتاری کرد و بی زوق بود انگار شادی منم ازم گرف

خب بعضی آقایون اینطورین من الان واسه شوهرم تولد میگیرم سوپرایز میکنم هیچ ذوقی نداره .

من دیگه کششو ندارم میدونی؟؟

نه خانواده درس حسابی دارم پناه ببرم 

نه شوهر خوب که تو شرایط سخت روحی حمایتم کنه ..دلم میخواد خودکشی کنم .. تازه فکر همه جاشم کردم برم مهریه مو ببخشم هرچی طلا برام گرفته بودو بدم بهش برم ..