2777
2789
عنوان

تهوع دائم😭

84 بازدید | 15 پست

۱۱هفتم شد ولی حالم هنوز بده ااه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
معمولا تا ۴ ماه طول میکشه

😭😭

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از هفته چند شروع شده برات؟

از حدود پنج

کل روز حالت بده ؟ 

یا وقت هایی بهتری و گاهی بدتری؟

ارامش خودت حفظ کن خوراکی ها رو تست کن ببین با کدوم اکی تری!

اصلا نزار معده ات خالی باشه یا شدید گرسنه بشی بدتر میشی 

اهسته و ریز ریز بخور مثلا تو دوساعت ذره ذره ناهارت رو بخور

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
خیلی سخته دمیترون اثر نمیکنه برات  منکه تا آخرش دمیترون خوردم از من بد ویار تر وجود نداره ...

نه هیچی اثرنداره نهایت یکساعت بهترمیشه خیلی بده

کل روز حالت بده ؟  یا وقت هایی بهتری و گاهی بدتری؟ ارامش خودت حفظ کن خوراکی ها رو تست کن ببین ...

کل روز گاهی بعضی وقتا کل روز خوبه ولی درهفته بیشترش بده

اره خیلی ریز ریز میخورم پشت هم بخورم که تپش و حالم افتضاح تر میشه

تو بارداری وقتی هی انتظار بکشی ویارت تموم بشه بدتر طولانی تر میشه و روحیه ات خراب تر 

من تا هفت ماه ویار شدید داشتم اشتباه من رو انجام نده روحیه ات قوی بگیر باهاش کنار بیا زودتر بهتر میشی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

همه هم مثل هم نیستن من اینقدر خراب بودم ابجی هام و مامانم اصلا تهوع نداشتن! و همراه من چندنفر باردار بودن دنبال صفا سیتی بودن و من در حال عق زدن… اینا هم حرصم میداد

تو بارداری وقتی هی انتظار بکشی ویارت تموم بشه بدتر طولانی تر میشه و روحیه ات خراب تر  من تا هف ...

یاعلی خداکنه زودتر تموم شه

همه هم مثل هم نیستن من اینقدر خراب بودم ابجی هام و مامانم اصلا تهوع نداشتن! و همراه من چندنفر باردار ...

اره من و چندتا ازفامیلا بارداریم اونا خوبن همش بیرون سفر عشقو حال من تو رختخوابم افتادم دوماهو نیم نزدیک سه ماهم داره میشه😭

نه هیچی اثرنداره نهایت یکساعت بهترمیشه خیلی بده

شاید فشارت میوفته چیزای شیرین یا شور امتحان کن ببین با کدوم حالت بهتر میشه بیسکوییت خوبه اسید معدرو کنترل میکنه لیمو هم بو کن 

من تو خونمون تهوعم بیشتر میشد رفتم خونه مامانم بهتر بودم حیف ک دور بودم 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
شاید فشارت میوفته چیزای شیرین یا شور امتحان کن ببین با کدوم حالت بهتر میشه بیسکوییت خوبه اسید معدرو ...

شور خوبه م هم ترش شیرین اصلا