2789
عنوان

کوچ کردن

190 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میخوایم از تهران بریم ابادان خیلی سختمه چیکار کنم از غصه دق کردم

خودم تهرانی ام شوهرم اصلیت ابادانی بخاطر اجاره خونه ها میخوایم کوچ کنبم رو زمبن خونه بسازیم اونجا برام خبلی سخت و سنگینه 😔😭

خوب ی سری چالش جلوته اما بدم نیست جدی ی شروع تازه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشکال نداره عزیزم اینو یه فرصت بدون برای تجربه های جدید، سخت بگیری سخت میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

من ۷ سال هست همسرم میگه بریم شهرمون گیلان ممانعت دارم آبادان ک گرمممههههه🥲🥲🥲

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

گرمای خوزستان واسه شما قابل تحمل نیست به نظرم نیای بهتره پشیمون میشی از نظر امکانات هم از تهران خیلی ...

من گرمای شدید ابادان بدون کولر هم دیدم توش قرار گرفتم دیگه اشنام باهاش برام‌عجیب نیست فقط اولین بار حس فرار داشتم

آره خیلی سخته  ولی آبادانی ها عشقند  ما یکی از فامیل هامون اونجا ازدواج کرده بهش میگم دل ...

اتفاقا خیلی خیلی مردماش خونگرم و مهربونن عزیزم و قربونت برم روی سرم و تاج سرم از دهنشون نمیوفته ولی تو تهران کف میکنی تا باهات حرف بزنن

ولی من بزرک شده تهرانم اینجا بزرگه فرهنگش فرق داره میگم نرن دق کنم😭