2777
2789
عنوان

بچع عا بیاین ی کاری دارم باهاتون!!

753 بازدید | 17 پست

من قرص چاقی میخام بگیرم بنظرتون قرص چاقی استایل شو خوبع یا گین آپ یا فست فت؟؟؟؟ 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻

مسلما گین آپ ولی اگه از من میشنوی نخر اگه خواهر من بودی شده تو خونه زندانی میکردم تا نری بخری😶

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلما گین آپ ولی اگه از من میشنوی نخر اگه خواهر من بودی شده تو خونه زندانی میکردم تا نری بخری😶

😂🙂اخع هرکاری میکنم چاق نمیشم گفتم بزار قرص سفارش بدم🥲

😂🙂اخع هرکاری میکنم چاق نمیشم گفتم بزار قرص سفارش بدم🥲

خب نشی چند کیلویی من۴۶ هستم والا

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
میگن استایل شو خوبع! 

من اونارو نخوردم . پارسال خودم و شوهرم یه دوره فست فت بدن و صورت خوردیم ینی همون یه دوره هم نااااقص دوروز یادمون میرفت یروز میخوردیم یه روز نمیخوردیم ولی ببیییینظیر جواب داد در حدی ک تا دوماه فک میکردن من باردارم😅

من اونارو نخوردم . پارسال خودم و شوهرم یه دوره فست فت بدن و صورت خوردیم ینی همون یه دوره هم نااااقص ...

😂😂😂😂اوو جالب بود

بازم خب جواب دادع 

ولی بتونی بدون قرص چاق شی بهتره ها خیلی عوارض داره همین فست فته انننقد هورمونا رو بهم میریزه ... تمام بدنمون رو کرده بود جوش هرروزم حمام میرفتیم باز چرب بودیم .. امسال فهمیدم پرولاکتینم بالاست و تخمدانام دارن کنبل میشن دکترم گف یکی از دلایلش صددرصد قرص ها بوده ... تازه من چون ورزش میکردم همه جای بدنم پخش شد پاهام انقد تپل نااز شده بود ولی شوهرم همش جمع شد تو پهلو و شکم و صورتش استایلشو بهم زد اصن ... بعد ک قرصارو قط کردیمم فورن لاغر شدیم اونموقع استرس زیاد داشتیم بعد با دمنوشای گیاهی و میوه شروع کردیم اشتهامونو زیاد کنیم شکلات پنیر پیتزا گوشت و کباب رو چننند برابر کردیم تو روز . الان حسابی تپل مپلیم بدون هیچ دارویی 

ولی بتونی بدون قرص چاق شی بهتره ها خیلی عوارض داره همین فست فته انننقد هورمونا رو بهم میریزه ... تما ...

من کلا از قرص خوشم نمیومد بعد گفتم چاق میشم

من اشتهام خیلی کمع کلا در روز بخام س وعدع معمولا غذا بخورم کم میخورم خیلی کم 

برای همین گفتم قرص سفارش بدم ببینم قرص چطورع! 

ولی خب نمیخام اندامم بهم بخورع انداممو خیلی دوس دارم ولی خب میخام چاق تر بشم