یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من اونارو نخوردم . پارسال خودم و شوهرم یه دوره فست فت بدن و صورت خوردیم ینی همون یه دوره هم نااااقص دوروز یادمون میرفت یروز میخوردیم یه روز نمیخوردیم ولی ببیییینظیر جواب داد در حدی ک تا دوماه فک میکردن من باردارم😅
ولی بتونی بدون قرص چاق شی بهتره ها خیلی عوارض داره همین فست فته انننقد هورمونا رو بهم میریزه ... تمام بدنمون رو کرده بود جوش هرروزم حمام میرفتیم باز چرب بودیم .. امسال فهمیدم پرولاکتینم بالاست و تخمدانام دارن کنبل میشن دکترم گف یکی از دلایلش صددرصد قرص ها بوده ... تازه من چون ورزش میکردم همه جای بدنم پخش شد پاهام انقد تپل نااز شده بود ولی شوهرم همش جمع شد تو پهلو و شکم و صورتش استایلشو بهم زد اصن ... بعد ک قرصارو قط کردیمم فورن لاغر شدیم اونموقع استرس زیاد داشتیم بعد با دمنوشای گیاهی و میوه شروع کردیم اشتهامونو زیاد کنیم شکلات پنیر پیتزا گوشت و کباب رو چننند برابر کردیم تو روز . الان حسابی تپل مپلیم بدون هیچ دارویی