2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به اندازه باشه

اگه زرد شده یه دکتر برو ولی سفیدی متوسط خوبه

چشای من سفییدیش ابی مانند بود رفته بودم یه عطاریه باسواد قرار شد طبعمو بگیره گف اصن از چشات معلومه سرده طبعت

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓

اگه زرد باش میگن به کبد وصفرا ربط داره 

چند سال پیش شوهر عمه ی من رفته بود پیش دکتر چشم پزشکی از معاینه ی چشمش بهش گفته بود اگه تونستی خودتو به یه دکتر کبد نشون بده شوهر عمه ی منم رفته بود بعد فهمید کبدش مشکل داره ویه تیکه از کبدش از کار افتاده الان چند سال تو لیست پیوند ولی کو کبد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اگه زرد باش میگن به کبد وصفرا ربط داره  چند سال پیش شوهر عمه ی من رفته بود پیش دکتر چشم پزشکی ...

عزیزم وقتی من پیام میدم میاد روی صفحه گوشیتون؟ آخه از من نمیاد تبادل نظرات باید حتما بیام تو سایت ببینم

ای وای    ممنونم گلم

فدات عزیزم نگفتم که نگرانت کنم ولی آدم همیشه باید حواسش به همه چی باش.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
عزیزم وقتی من پیام میدم میاد روی صفحه گوشیتون؟ آخه از من نمیاد تبادل نظرات باید حتما بیام تو سایت بب ...

منظورت این وقتی تو سایت نیستم بیاد رو صفحه گوشی؟