برای تولد مامانم چی بگیرم که خیلی خوشحال شه؟شما بودین دوست داشتین چی داشته باشین؟
لطفا نظراتتونو بدییننن بوووس
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
خیلی ام دوست داره از این چیزا و به خودش میرسه اما من اصلا سر در نمیارم
برند خاصیو استفاده میکنه فکر میکنم
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
خیلی ام دوست داره از این چیزا و به خودش میرسه اما من اصلا سر در نمیارم برند خاصیو استفاده میکنه فکر ...
یواشکی برو سر وسایلش😅 ببین چ برندی استفاده میکنه برو بخر خودتم میتونی ی باکس خوشیل درس کنی درس کن هدیه بده ب نظر من از پول نقد و اینا هم بهتره یجورایی ب این معنیه ک ب فکرشی :)
ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
یواشکی برو سر وسایلش😅 ببین چ برندی استفاده میکنه برو بخر خودتم میتونی ی باکس خوشیل درس کنی درس کن ه ...
ممنووونم از کمکتون🥰🥰🥰