2777
2789
یعنی با فتصله گرفتن درست میشه بهش بگم میخوام یه مدت تو حال خودم باشم یا یهو فاصله بگیرم

باهاش صحبت کن هیچ کس و بلاتکلیف نزار یهو رفتن خوب نیست، بگو یه فرصتی بدیم به هردومون

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر اینکه حس میکنم بالاتر از اونم همش در درونم خودم رو تنبیه میکنم چرا با این ادم دوست شدم از طرفی ...

خود برتر بینی داری؟؟ اخلاقش اگر خوبه و شرایطش اکیه این چه رفتاریه باهاش آخه

صدرصد . صدرصد تبلیغ شهرفرش😕🤣

ادم وقتی درکی از این مسئله نداره یا دوست داشتن حماقت  چشم و گوششو میبنده هیچ درکی از این مسائل نداره  بعد که میبینه طرفش چیزی به جز یه ادم بی ارزش ازش نساخته اونجاس معنی این حرفارو میفهمه 

به این شکل نه

سعی کن با دید عمیقی نگاه کنی تا بفهمی مشکل از کجا

خود دارباش

با سیاست

آروم باش زود عصبی نشو

اون ادم قرار نیس ۱۰۰درصد کامل باشه

ی روزی یکی بهم گفت وقتی رفتی توی رابطه به این نگاه کن توی اون رابطه به چی گیری میدی چی میخوای صرفا به خود طرف نگاه نکن

من دوس داشتم دوسم داشته باشه بعدا فهمیدم من خودمم حتی دوست دارم سعی کردم بیشتر خودمو دوست داشته باشه

الان سعی کن به خودتم توی رابطه نگاه کنی

فقط گیرندع به طرف خودتم ایراداتی داری

سعی کن با دید عمیقی نگاه کنی تا بفهمی مشکل از کجا خود دارباش با سیاست آروم باش زود عصبی نشو اون ...

همش میگم بیا بریم بیرون

اون بدبخت هم میاد

اما بعدش من بهونه میگیرم میگم با دل و جان نیامدی

بعد من ازون تفریح هیچ حس خوب دریافت نمیکنم

همش میگم بیا بریم بیرون اون بدبخت هم میاد اما بعدش من بهونه میگیرم میگم با دل و جان نیامدی بعد من ...

خب مشکل از شماست

اون قرارنیس هروقت گفتی بیاد هروقت نگفتی بزار اونم بخواد

خودت تنها برو بیرون

هیچ رابطه ای ۱۰۰درصد تنهایی رفع نمیکنه

ادم خوبیه خود برتر بینی ندارم ایشان ۱۷ سال از من بزرگترن

خوب اون موقع که دوست میشدی باید به این موضوع فکر می کردی شرایطشو میسنجیدی که نه خودت و گرفتار و وابسته کنی نه با روحیه اون بنده خدا بازی بشه