2777
2789
عنوان

با کچلی بعد شیمی درمانی چیکار کنم

5200 بازدید | 44 پست

کسی پیشنهادی داره اگه مو تو جلسات شیمی بریزه،تنها راهش کلاه گیسه؟؟مادرم نمیتونه کلاه گیس نگه داره مخصوصا الانکه گرمه واقعا سخته.میخام از این موهایی که تو گریم طبیعی به کف سر میچسبونن بخرم ولی میترسم بازم اذیت بشه😥موندم چه کنم که از کف سرش خجالت نکشه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززززززم دورت بگردم غصه نخور تو رو خدا 

منم کچل شدم در طول شیمی درمانی /چقدر غصه خوردم بعد فهمیدم همش الکی بود 

از این کلاه های حجاب یا توربان بگیر خیلی هم خوشگله , همینایی که تو تبلیغای تلویزیون یا فیلم وسریالهای ایرانی نشون میده 

بیرون که روسری میپوشه

خونه هم اگه بخوای میتونید خودتونم موهاتو بزنید تا باهاش همدردی کنید 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یا بقیتونم سرتون رو ماشین کنید تا راحت باشه

اگه بفهمه دنبال کلاه گیس و این چیزایی براش بیشتر ناراحت میشه

یا جوری رفتاررکنید انگار عادیه براتون 

خجالت کشیدنش فقط بستگی به رفتار خودتون داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من تموم مدت از همون استفاده می کردم تازه رنگها و مدلهای مختلفشم خریدم همش تنوع میدادم , الان که موهام دوباره در اومده بعضی اوقات هنوز وسوسه میشم اونا رو بپوشم از بس شیک بود وقشنگ بهم میومد 

کلاه گیس هم گرفتم  ولی استفاده نکردم اصلا 

خدا شفا بده . بیمار ما خجالت نمیکشید ولی غصه میخورد دائم روسری سرش بود . البته یه کلاه با کاموای نرم هم براش بافتیم سر میکرد که پوست سرش اذیت نشه . اینم بگم که در مرحله اول یه شبه نمیریزه موها سست میشن و بیمار سر درد میگیره به خاطر سستی موها چون تکه تکه میریزه . توی این مرحله براش ماشین بزنید یه جا راحت میشه . و این که واکنش اطرافیان خیلی مهمه اگر مثلا نگاش کنید اشک توی چشتون جمع بشه یا هی واکنش منفی بدید براش سنگین تر میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم کلاه گیس و اینا نخرید این خودش عامل کاهش اعتماد به نفسه

باهاش صحبت کنید که این بخشی از درمانه و هر درمانی حتی اگر قرص بخوری هم یه عوارضی داره

بهش بگید اینارو به جون بخره تا بتونه سالم زندگی کنه و عمر طولانی تری بدون درد و رنج و عذاب داشته باشید

شما بهش اعتماد به نفس بدید، باهاش بگید بخندید مثلا چشمات چه خوشگله، امروز چقدر لپ گل گلی شدی و....

هی پیشش انرژی منفی ندید، هی گریه و ناله و زاری نکنید، روند طبیعی زندگیتون رو طی کنید

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه