2777
2789
عنوان

دلم واسه بچه شون کبابه

521 بازدید | 15 پست

دوستم یه پسر تیزهوش داره که همش دنبال درس خوندنه بعد به جای اینکه موقعیت رو واسه درس خوندن فراهم کنه هی خونه رو شلوغ میکنه مهمونی میده اصلا خونه اش دو ساعت خالی نمیشه که این بچه راحت درس بخونه بعد هی به بچه گیر میده که بیا تفریح کن درس رو ول کن بچه داره از دستش روانی میشه کارش به مشاور کشیده یعنی پدر و مادر آنقدر بی‌شعور نداریم. 

کلا ذات مادره تنبله شاغله سر کار هم نصفه و نیمه میره درسش رو هم به زور خوند به خدا بچه داره حیف میشه.

دیروز به من میگه خاله کاش تو مامانم بودی خوش به حال بچه هات راحت درس میخونن خونه تون آرومه. دلم کباب شد براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه درسخونم پیدا شد خانواده اش بی عرضن

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ولی واقعا ازالان بشینه اینجوری بخونه که چی بشهه اینهمه خوندن چیشد تهش

اون همه که نخوندن چی شد؟ از قدیم گفتن سرت رو نتراش هرکچلی شانس نداره. خدا بهش استعداد دادا باید استفاده کنه دیگه

چجوری بعضیا دوست دارن مدام خونشون برو بیای مهمون باشه و شلوغی و سر صدا و ریخت و پاش؟ 

من خودم هر از گاهی مهمون دوست دارم خونم بیاد فکر میکنم با رفت و آمد زیاد آرامش ازم گرفته میشه و روتین زندگیم بهم میخوره و اون آرامشی که باید با همسر و بچه هام تو محیط امن خونه داشته باشیم و حریم خصوصی و صمیمیت همه از بین میره...البته مهمون حبیب خداست اما به اندازه... 

این چه کاریه مادره انجام میده داره با آینده بچش بازی میکنه😑

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
اون همه که نخوندن چی شد؟ از قدیم گفتن سرت رو نتراش هرکچلی شانس نداره. خدا بهش استعداد دادا باید استف ...

والا همه استعداد درس خوندنو داشتن تهش چیزی نشدد

نمیگم درس نخونه که اتفاقا خیلیم خوبه😐😂ولی اینجوری که خودشو اذیت کنهههه نه چون قرار نیس اتفاق مهمی بیوفته

اونم الان که تازه اول راهه.. تابستون چرا دررس؟ 

:)