2777
2789
ینی منظورت اینه یقه روگشادتر بزارم یا ربطی ب یقه نداره

پیلی رو اضافه تر از قسمت یقه بذار هر چند سانتی که میخوای بعدش در حد ۵ سانت یا بیشترشو بدوز با چرخ ب سمت پایین  که مشخص شه پیلیه ندوزی انگار یقت گشاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما اگه هستید به منم بگید

یه قسمت مبلم تو جابجایی گرفته به میخ اندازه یه بند انگشت پاره شد مبلم نو بود 😭 چجوری بدوزم معلوم نشه؟ چه روش دوختی هست سرچ کنم یاد بگیرم بدوزمش؟

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

عزیزم حالا اون قسمتی که گوودی گردنت میوفته رو ۵سانت عقب تر در نظر بگیر تا پایین لباس  (فکر کن ل ...

اها بعداز اون پنج سانت ب بعد شروع کنم ب کشیدن یقه وگر دی یقه روبکشم

اها بعداز اون پنج سانت ب بعد شروع کنم ب کشیدن یقه وگر دی یقه روبکشم

بله عزیزم ۵سانت بذار کنار از پارچت تا پایین بعدش بقیه مراحلتو عادی پیش برو از بالا و پایین لباس سر اون ۵سانتو با صابون علامت بزن و چرت بزن اوکی؟؟

بله عزیزم ۵سانت بذار کنار از پارچت تا پایین بعدش بقیه مراحلتو عادی پیش برو از بالا و پایین لباس سر ا ...

مرسی اره گرفتم چیشد .اوزامان هم میشه توضیح بدی جان اخه یکم سخته

مرسی اره گرفتم چیشد .اوزامان هم میشه توضیح بدی جان اخه یکم سخته

از پهلو میشه ۴تا ۷ اینطورا اضافه تر بذاری بستگی داره جنس پارچت چی باشه اضافه تز بذار میرسه ب باسن یا کمر (دیگ بستگی ب سلیقه خودت داره صفرش کن)اگه پارچت مثل کرپ حریره بیشترم میتونی بذاری اضافه .

(از اون خطی که همیشه میکشی از قسمت باسن ب کمر از پایین لباس اضافه بذار ب بالا رفت صفرش کن )

از پهلو میشه ۴تا ۷ اینطورا اضافه تر بذاری بستگی داره جنس پارچت چی باشه اضافه تز بذار میرسه ب باسن یا ...

ینی منظورت اینه روی پارچه بدون الگو هم میشه اوازمان داد.پارچم نخی هس کشدارهم نیس هرکار میکنم عکس مدل روبزارم تایید نمیشه اخه این مذل اوازمانش ازجلو هس ازپهلو نیس