2777
2789

بده بخیه کنن .مال منم  کشیده شده .پسرم گوشواره مو کشبد

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه. زدی ‌‌‌‌‌بازمعلومه. یا. نه. خوب شده. جاش  

بخیه نزدم .نه معلومه خیلی هم زشته دلم میسوزه خیلی

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
میگی. کنارش ‌‌‌‌‌‌‌‌دوبارهسوراخ. کنم. چی. بهتره 

اینکارو میتونی بکنی ،ولی من چند سال پیش کنار این سوراخ یه سوراخ دیگه کردم که گوشواره بخیه بندازم ،پدرم دراومد ،خیلی اذیت داره

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
از تو. هم. تا لبه. پایین. هست. الان نمیانداری. گوشواره. یا نه 

اره .مینندازم .البته سه ماهی هست فروختم داشته باشم سبک وزن میندازم

وای خوب بچه. ات. یکی. رو کشیده. نه هردو. مگه. چندسالش بود پسرت 

من گوشواره مو تازه خریده بودم گوشم ورم کرده بود اینهم کشید گوشم بد جور سوخت چند ساعت بعد دیدم سوراخش کشیده شده در واقع گوشواره بریدش .۸ ماهه بود

من گوشواره مو تازه خریده بودم گوشم ورم کرده بود اینهم کشید گوشم بد جور سوخت چند ساعت بعد دیدم سوراخش ...

خوبه حتما. سنگین. بوده. که. پاره. شده چون برندگی داشته.  حالا. اشکال. نداره. پسرت. بوده. گفتی. بزرگ. شد. بهش. بگو. خخخخخ

من با دستگاه زدم ،خییییلی اذیت شدم ،باور کن بخیه سزارین انقدر عذابم نداد

وای. اشتباه. کردی. دستگاه. برای. بزرگ سال. اصلا مناسب. نیست. باورکن.   برای. نوزاد. خوبه. دستکاه. نه. بزرگ سال