2777
2789
عنوان

تک فرزندی بد ترین عذاب دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 82 پست
تبلیغ فرزنداوری وارد فاز جدیدی شده😂

😂😂😂😂

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
لازم نیس دلت بسوزه من تک فرزندم بهتره بگم تک فرزندها معمولا عین شاه تو خونه زندگی میکنن

خواهر من دو تا دختر داره،همیشه دختر اولش میگه کاش یدونه بودم همه چی برا خودم بود

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاط معنوی خوبه خواهر برادر میتدنی دعوا کنی اعصابتو تخلیه کنی و تو مشکلات حامیتن ولی از لحاظ مالی بدع خرجا زیادع مجبوریم رعایت کنیم ب همه برسه

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
دعوا های ما همش شیرینیه و قطعا نسبت ب کسایی ک تجربش نکردن امتیازه

همین که دعوا برات شیرینه به جای یه زندگی آروم معلومه امتیازه.مگه اینکه ادم سالم نباشه از نظر روانی که دعوا براش شیرین باشه.من هم خواهر دادم هم‌برادر.ولی فکر نمیکنم ادم‌نرمال از دعوا لذت ببره.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ما چون چند تا خواهریم و وضعیت اقتصادی فشار آورده بود ب پدر ومادرم به زور همه مون زیر شونزده سال شوهر دادن اونم چ شوهرای انگلی . ول کن ترو خدا . شانسم کجا بود ک تک فرزند باشم حداقل بزرگم کنند بعد از گردنشون بازم کنن

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
لازم نیس دلت بسوزه من تک فرزندم بهتره بگم تک فرزندها معمولا عین شاه تو خونه زندگی میکنن

والا دیروز دوست من ناله سر میداد ک خوش ب حالت الانم ک بری خونه بابات هنوز انگار خونته،من بعد ازدواجم انگار دیگه دختر خونه نیستم برادر خواهرام ناراحتن ک من میرم زیاد میمونم پدرم چشم خیره میره و...

دو ساعت پیش یکی تاپیک زده بود خواهرمو کتک زدم چون خوبشو میخوام

اونجا ده بار خدا رو شکر کردم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
حالا تک فرزندا تاثابت نکنن ب اسی ک مثل شاه زندگی میکنن ول کن نیستن

اخه اسی خیلیییی دلش سوخت براشون 

میخوان ثابت کنن که اسی شب راحت بخوابه😅

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
کلا خواهر داشتن خوبه من دوتا بچه دارم دختر و پسر دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه هرچی بچه فامیل ...

همه ی خواهرا هم خوب نیستن  انقد خواهر حسود و بدجنس هست   من خودم بشخصه از اینکه خواهر ندارم خوشحالم  همش میگم از کجا معلوم اگه بود حسادت نمیکرد بهم اذیتم نمیکرد بدجنسی نمیکرد  

روزانه ده بار خدا رو شکر میکنم ک تک فرزندم،دلت برای خودت بسوزه گل من،تمام دوستام ک برادر یا خواهر بز ...

دلیل نمیشه شما زندگیت خوبه یا اونا زندگی شون بده برا همه این جوری باشع من دلم برا خودم نمی سوزه و شدیدا خداروشکر میکنم تک فرزند نیستم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
دقیقا داشتم فک میکردم چه جمله ای بگم که محترمانه باشه که شما گفتی چه با غش و ضعف  اخ دلم اب ش ...

داره از خوشحالیش میگه .چطور یکی میاد می‌ناله از بچه داشتن و میگه بچه داشتن بدبختی و فلانه نمیگید مشکوکه؟ یکی میگه من دلم بچه نمی خواد عوضش حیوون میارم بزرگ میکنم نمیگید مشکوکه ؟ هرکی اختیار زندگی خودشو داره .الان مثلا کسی عقیده داره تک فرزندی خوبه میاد با تاپیک اسی متحول میشه یهو ؟😑

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

لازم نیس دلت بسوزه من تک فرزندم و بهتره بگم تک فرزندها عین شاه تو خونه زندگی میکنن

تک فرزندی واسه پسرا بهتره یا دخترا؟

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !