من تا روزی بیس تا دعوا کنم با ابجیم روزم نمیگزره شب نمیشه اصلا زندگی خوش نمیگزره اصن شیرینیش ب همین دعوا هاس دوباره بعد نیم ساعت خندیدناشه خیلی دلم ب حال تک فرزندا میسوزه ک ازش محرومن
یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/ آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
شکر کن ولی دلت برای ما نسوزه ک از جنگ اعصاب محرومیم،از شیرینی دعوات لذت ببر😂
باشه تو خوبی
یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/ آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
اون مادر،خسته شده میاد میگه بچه داشتن سخته ،به کسی کنایه نمیزنه ولی ایشون یه کنایه ریز زد به تمام خ ...
اون مادر هم میاد همه ی کسانی که در اقدام هستن یا می خوان باردار بشن یا شدن یا حتی بچه دار شدن تازه رو میترسونه و انرژی منفی میده بهشون . حالا اون به کنار ندیدین یه مدت چقدر اه و آه و پیف پیف برای زایمان طبیعی زیاد شده بود تو سایت و اغلب خانم های باردار رو میترسوندن از زایمان طبیعی ؟ اینا هم پس تبلیغ انجام میدادن حتما برای بیمارستان های خصوصی و دکتر های زنان برای سزارین ؟
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
هدف میخواد تاپیک زدن؟؟ ی عده آدم ک بی درک ریختن سر منه بیچاره سر هیچ و پوچ😑