2789
عنوان

شوهرم😒😒😒

390 بازدید | 15 پست

سلام توروخدا ی چی بگین حالم خوب شه باردارم مغزم درگیره 😔

حس میکنم همسرم بهم حسی نداره الان تقریبا ۹ ماه خونه خودمم مثل اوایل باهام رفتار نمیکنه سرم داد میزنه جلو هرکی باشه جایی برای خرید میریم یا دکتری چیزی تا دم در باهام میاد میگه تو برو داخل کارتو انجام بده خودش سرشو میکنه تو گوشی ...

عکسای دونفرمون و از اینستاش برداشته اسم اکانتشو تغییر داده هرسری گوشی دستشه میبینم تلگرام نصب میکنه بعد سریع پاکش میکنه تو جستجوهاش دنبال شماره مجازیه خیلی حالم بده 😔

قبلا تو لباس فروشی کار میکرد که دوتا شاگرد دخترم داشت اون موقع تازه نامزد کرده بودیم هر وقت از دم بوتیک رد میشدیم دختررو میدید چهرش ی جوری میشد دختره چشم و ابروهاش و موهاش روشنه چند باری هم که تو گوشیش فیلم و عکس ناجور دیدم همشونم موهای روشن و بور داشتن حسم میگه دیگه دوسم نداره 😔😔

دکمشو بزن 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بارداره دكمه چي

دکمه شوهرشو گفتم 😐😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
خب با بارش نميشه كه الان

حالا هر وقت زایمان کرد بزنه 😐

آدم توی بارداری خیلی حساس میشه 

اخه ۱۸۰ درجه تغییر کرده امشب وقتی میخاستیم از خیابون ردشیم فکر کردم مثل همیشه حواسش هست تا به خودم اومدم دیدم ی ماشین به زور ترمز گرفت میخاست بهم بزنه دور برمو نگاه کردم دیدم داره سوار ماشین میشه

اخه ۱۸۰ درجه تغییر کرده امشب وقتی میخاستیم از خیابون ردشیم فکر کردم مثل همیشه حواسش هست تا به خودم ا ...

الهی قربونت برم صبر کن ناراحت نباش بزار بچه ی گلت سالم و سلامت به دنیا بیاد با شوهرت مطرح کن که حس میکنی دیگه حواسش بهت نیست ایشالا درست میشه نشد بعد بچت یه فکری میکنی