2821
2789
عنوان

یه مشکلی دارم😑

155 بازدید | 21 پست

من از هرروشی برای موهای زائدم استفاده کردم جوش زدم فقط پودر مو بر و اسپری مو بر  رو امتحان نکردم 

کدومش بهتره؟ (نمیخوام باعث بشه جوش بزنم)

برای قسمت زیر بغل چون از ژیلت استفاده میکنم یه مقدار تیره شده پودر نمره بزنم خوب میشه با یه بار؟ یا اینکه باید چند بار استفاده کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پودر مو بر دپي يا مطرح

هر دوش خوبه و براي پوست هاي حساس

اما قبلش ي قسمت كوچيك امتحان كن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

پودر موبر روشنتر میکنه و موهای زائد رو کم میکنه 

اما یه سریا پوستشون حساسه و ممکنه بسوزونه 

برای همین باید اول تست شه بعد استفاده شه

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

عزیزم به نظر من از نوره استفاده کنین دورسته بوی بدی میده ولی هم برای سلامتی پوست مفیده وهم باعث روشن شدن پوستتتون بعد از هربار استفاده پوست تون که چرب کنید مصل اینه میشید و لی بین اون دوتایی که گفتین من کرم موبر بهتون پینهاد میکنم ولی تمام اینا باعث روشنی پوست نمیشه مگر این که بعد ماسک مخصوص بزارید 

ممکنه جوش بزنم باهاش؟ 

برای کسایی که بهشون نسازه معمولا میسوزونه و قرمز میکنه 

نشنیدم کسی باهاش جوش بزنه

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

منم اینجوریم برا همین دیگ پودر موبر یا تیغ نمیزنم

ولی صمغ عربی رایحه زعفرانشو خریدم انقد خوبه اصلاااا و ابدا جوش نزدم تازه تا دو هفته بعدش خیالت راحته فقط ی ذره سراشون تازه درمیاد روشن هم میکنه.موهارو هم نازوک میکنه

برا اونجا هم کرم موبر میزنم کمتر باعث جوش میشه ولی صمغ تاحالا نزدم خیلی درد داره خواستم امتحان کنم چنان درد داشت همون موادو شستم درش نیاوردم😂😂💔

My heart is, and always will be, yours.

2828
2791
2779
2792