2777
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 83 پست
نه اقا ولم کنید میخوام برم امروزو جرواجر کنم😐💔

اخ منم میام 😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صاحبخونه انداخته بیرون🤦‍♀️ خونه فامیل با خجالت و بدبختی

فقط میتونم بگم خدا ازش نگذره ☹ 

خونه مادرت نمیتونی بری؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
عه الان من تو خوابت دارم جوابتو میدم 😂😂😂😂

تو کی هستی اومدی به خوابم؟😂😂

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
خدا لعنت کنه همسایه را عروسیشون مبارک نباشه مثل وحشها از تالار اومدن یهو از یک تا الان دارن ساز میزن ...

واقعا وقتی توی تالار جشنشونو گرفتن دیگه توی خونه چرا میان دوباره بعدش جشن میگیرن؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
هفته ای یکبار این بساطو داریم، یک شب کجا بود، الان همسایه اینوری بعد اونوری بعد کوچه پشتی... والا ما ...

خب گلم من ی بار همین حرفو زدم نصف شب با صدا گریه و اینا پاشدم عزیزشون فوت کرده بود باز صدا عروسی باشه ادم ته دلش خوشحاله ولی خب اره حق داری الان دیگ هر کی تا اینموقع بخاد باشن تو باغ میگیرن 

https://www.ninisite.com/user/07bfeded-47dd-44e5-89a0-c1ac68f8ea42/ماه-شبگرد

خانوما زحمتی نداره براتون اینو مربازدید کنید؟؟ احتیاج ب دعا دارن

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
لطفا با سلاح بیا 😐🤣

من ی زبون دارم کل مادرشوهر و خواهر شوهر و جاریای نی نی سایت و حریفه فحش دادنم درجه یکه 😂

تو کی هستی اومدی به خوابم؟😂😂

دلبرممممممممم 

دلبررررررررررر 

😂😂😂😂

فقط میتونم بگم خدا ازش نگذره ☹  خونه مادرت نمیتونی بری؟

مجردم عزیزم

خانواده ای اسیر شدیم. حالا شانس ما خواستیم بیایم خونه فامیل صاحبخونه اونام راهمون ندادن😂🤦‍♀️

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁