2821
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 83 پست
داریم شام میخوریم خونه نداریم فعلا تو کوچه خیابون اسیر شده بودم پام داره میترکه :/

ازدواج کردی ؟ الان کجایی ؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا خونه ندارین🙁پس کجا میخابین

صاحبخونه انداخته بیرون🤦‍♀️

خونه فامیل با خجالت و بدبختی

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
ازدواج کردی ؟ الان کجایی ؟ 

نه مجردم

خونه فامیل

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
خدا لعنت کنه همسایه را عروسیشون مبارک نباشه مثل وحشها از تالار اومدن یهو از یک تا الان دارن ساز میزن ...

وایییی نه عزیزممم اینطورییی نگوووو ایشالا همیشه به عروسی باشههه سروصداها بخدا ما از غروب تا حالا تو کوچه و خونمون دعواس کاش عروسی بود 

اونام ی شبه فقط تو زندگیشون 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
بد نبود با شوهرم سر و سنگینم سر یه موضوعی تولد آبجیم بود کلی رقصیدیم و آهنگ گذاشتیم ساعت 12 اومدیم ...

اخییی عزیزممم تولدشش مبارک باشههه :))) 

نگران نباش خودش میاد سمتت 😉

میخوام فیلم ببینم تا صبح و یوتوب باشم . امروزم بد نبود عادت کردیم دیگه + ادامه دلتنگی ۳ ساله عشق💜

خوشبحالت شارژ گوشیت همراهیت میکنه😂😂😂

خدا بزرگه عزیزم خودش خیلی زود یه خونه خوب واستون جور کنه چه صاحب خونه بی وجدانی

خونه داریم گلم منتها پول نداریم بریم خونه خودمون مستاجرمونم بلند نمیشه. مرسی مهربون🥲

اخییی عزیزممم تولدشش مبارک باشههه :)))  نگران نباش خودش میاد سمتت 😉

مرسی عزیزم💋

پریود بودم امشب پاک شدم هنوز نمیدونه بیچاره از دست داد برنامه رو😂😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

اسی منو تو بیداریم و بقیه که آنلاین هستن  دلیل: چونکه دلم میخواد ، با دل میشه چکار کرد

دقیقاااا 

من بیدار نیستم خوابم 😂

عه الان من تو خوابت دارم جوابتو میدم 😂😂😂😂

وایییی نه عزیزممم اینطورییی نگوووو ایشالا همیشه به عروسی باشههه سروصداها بخدا ما از غروب تا حالا تو ...

هفته ای یکبار این بساطو داریم، یک شب کجا بود، الان همسایه اینوری بعد اونوری بعد کوچه پشتی... والا ماهم عروسی داشتیم قبل ۱۲ کلا همه خونه هاشون بودن. این شادی کردن نیست مردم آزاریه من الان بیخواب شدم دیگه خوابم نمیبره چند ساعت دیگه باید برم سرکار

.                                                                  
تو پذیرایی دراز کشیدم حوصله ندارم برم تو اتاق اینجا یخ زدم

بخاب شوهرت میاد میبرتت 😂