2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 16 پست

سوال:سلام مهربونا بیاین کمکم

من ۹ هفته و ۴ روزمه رفتم سونو میگن جنین ضربان قلب ندارع و باید سقط کنم

سقط چجوریع درد داره؟؟

بعد CRL توی ۶ هفته ک رفتم ۳/۵ میلیمتر بود ولی توی ۹ هفته شده ۲۶ میلیمتر 

امیدی هست ک تشکیل بشه یا سقط کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بنظرم با متخصص طب سنتی حتما مشورت کن، من شنیدم تا ۱۲ هفته هم ممکنه طول بکشه که قلب تشکیل بشه، میگن اینجور بچه ها باهوشن. الله اعلم ولی خیلی دقت کن و حتما با پزشک طب سنتی اسلامی مشورت کن.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

چندتا پزشک دیگه هم برو

امید هست!

در شرایط عفونت قرار نگرفتی که زودی سقط کنی

پزشک متبحر اینقدر عجله نمیکنه

البته حواست باشه سرخود هم نگه نداری و حتما تحت نظر پزشک بارداری رو ادامه بدی

حداکثر تا یک هفته دیگه تکلیفت مشخص میشه

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

ببین من به شدت تاکید دارم دقت کنی به هوای شنیده های طب سنتی تا ۱۲ هفته ، سر خود نگه نداری

در عین حال سریع هم نری سراغ سقط. پست قبلی گفتم چندتا پزشک دیگه هم برو ....

نگه داشتن سر خود خطرات زیادی داره

در عین حال خطای مربوط به سونوگرافی و پزشک در زمینه تشکیل قلب کم نبوده و تعداد زیادی جنین سالم به خاطر این عجله سقط شدن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
ببین من به شدت تاکید دارم دقت کنی به هوای شنیده های طب سنتی تا ۱۲ هفته ، سر خود نگه نداری در عین حا ...

شنبه هم میرم سونو دوباره ولی اگر نشده بود میرم سقط کنم

2790
2778
2791
2779
2792