2821
2789
عنوان

زبان انگیسی

116 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من کلاس زبان می رم تا آخرین مدرک بگیرم که آیلتس 

شنیدنم هرسال هزار تا لغات وارد زبان انگیسی می شه 

خوب من که نمی تونم چه جوری اصلا ما که نمی تونیم تا آخر عمرمون هزار تا لغات حفظ کنیم یا در حال یادگیری باشم 

فوق فوق تا ۱۰ سال کلاس برم اینجوری که نمی شه 

کی گفته؟؟؟ نمره چند میخوایند؟

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همچین چیزی نشنیدم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

دورت بگردم زمان انگلیسی تخصصی نخوام خیلی حرف بزنم ۳ دسته داره 

کلمات پرکاربرد : لانگمن یه دیکشنری با این مضمون داره تو اونو بلد باشی بسه

کلمات کم کاربرد : مثلا کلمه قسطنطنیه؛ ب نظرت چقدر ممکنه تو زبان فارسی کاربرد داشته؟ پس کسی فارسی یا می گیره لازم نیست واقعا چنین کلمه ای رو از بر کنه

کلمات تخصصی : این دسته نسبت با رشتت متغیره مثلا کسی ک تو حیطه علوم پزشکی کار و مطالعه میکنه کلمات تخصصی خودش رو داره و معمولا بهتره اون ها رو ب هم انگلیسی بلد باشه مثلا لازم نیست ب سلول بگه یاخته!

درنتیجه شما فقط باید کلمات پرکاربرد رو بلد باشی و مطمئن باش اگ در متنی کلمه برات نا اشنا بود قطعا بدون ترجمه اون کلمه میتونی منظور رو بگیری

از طرفی هم توی زبان باید اکتیو باشی و مطمئن باش توی این مسیر خودت کلمات جدید رو دریافت میکنی تو فارسی همینه مثلا ما چند سال پیش اصلا اصطلاحی ب اسم پشماام داشتیم؟ ن ! ولی الان ماشاءالله همه تو استفاده ازش خِبره ان!😂

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴