2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

1097 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها 

اینجا کسی آریتمی یا ضربان قلب نامنظم داره؟ 

اینجوری که تو حالت عادی یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره عادی میشه. یه مکث بین ضربان قلب. 

بله من دارم و پروپرانول مصرف میکنم

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اروم سالم‌سالم بود چربی دور قلب داشتم‌ک رژیم الان

من خودم وزنم بالا بود فقط تپش داشتم. شاید ماهی یک بار یا دوماهی یکبار این وقفه بین ضربانو داشتم. بعد که رژیم گرفتم خیلی اذیت شدم دیگه دم به دقه بود. دکترم میگفت نمیدونم الکترونای قلب چی میشه تورژیم. امو دادم تست ورزش دادم هیچی نبوده. 

شما جند سالته. ازدواج کردی؟ 

من خودم وزنم بالا بود فقط تپش داشتم. شاید ماهی یک بار یا دوماهی یکبار این وقفه بین ضربانو داشتم. بعد ...

من ۲۶ سالمه اره چند وقت اینجوری دکتر گفت خطر ناک نیست نگران نباش چه قرصی بهت داد

من ۲۶ سالمه اره چند وقت اینجوری دکتر گفت خطر ناک نیست نگران نباش چه قرصی بهت داد

ببین من الان مدت زبادیه درگیرشم. یه مدت کمتره یه مدت بیشتر. نزدیک پریودم بدتره. نمیدونم موقع استرس عصبانیت اضطراب. اینا هنه تاثیر داره. دقیقا این مدلی هستی که یهو یدونه نمیزنه بعد شرو میشه دوباره؟یه حس بیحالی داره. من دستمو میزارم رو نبضم قشنگ یدونه نمیزنه بعد یدونه محکم میزنه انگاری. 

داروی عجیبی نداره. پرانول میتونی بخوری. به منم گفتم خطرناک نیس فقط حس بدیه

وای دقیقا ۳ روز اول پریودی شدید تره بعد اوکی میشه

وقتی آزمایشات خوبه. اکو خوبه نوار قلب خوبه. سعی کن اروم باشی و نگران نباشی. من درکت میکنم بدترین حس دنیاس اون لحظه. ولی سرتو گرم کن یه جوری. من خودم درگیرشم درکت میکنم 

یعنی قرار هیچ وقت خوب نشه

ببین دوستم. این بگیر نگیر داره. یهو میبینی مدت ها نیست. یهو میبینی هست. من فقط میدونم نگران کننده نیس. ببین من امروز دنبال سونو و دکتر و اینا بودم جندین مرتبه شد. قشنگ انگار قطع و وصل میشه. یادمه گفتی ازدولج کردی درسته؟ من بهت حق میدم نگران باشی چون من خودمم همینم. 

دکتر بهت چی گفت.