2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من

206 بازدید | 8 پست

اول بگم که من عاشق یه پسری بودم بدجور 

هرکاری براش کردم از احساسم از همچی اما نمبدونستم دارم به یک همجنس خودم خیانت میکنم 

من هفت ماه تمام عاشقش بودم اما امروز خیلی روز سنگینی برام بود اول اینکه فهمیدم کل حرفاش دروغ بوده بیشترش یعنی و همزمان با من با چند دختر دیگه چت می‌کرده و 

ولی امروز اتفاقی زنگ یکی از خط هاش زدم و دیدم بعدش یکی داره زنگ می نه چندین دفعه 

نمیتونستم جواب بدم و با پیامک جواب دادم و متوجه شدم همسر اون آقا هست و فهمیدم تمام این مدت من باعث خیانت بودم 

اون خانم چند سال بوده که همسر اون آقا بوده و حتی اون آقا به من گفته بود تورو برا ازدواج می‌خوام و منتظرم کارام ردیف بشه بیام خواستگاریت 

اما الان داغونم نه بخاطر اینکه احساسم داغون شده بخاطر اینکه عذاب وجدان دارم بابت این مدت 

انشاالله خدا ازم بگذره من نمی‌خواستم😭😭😭

از اون خانم هم معذرت خواهی کردم 

الان چه کنم با خودم!!!؟

به امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه میشه برات برای دفعه بعدی که خواستی با کسی وارد رابطه بشی، همین، عذاب وجدان نداره، این اقا رفتار اشتباه داشته و شما رو گول زده، هر چند شما باید خیلی حواست رو جمع میکردی ، بنابراین فقط به عنوان تجربه بهش نگاه کن

فقط میتونم یگم خدا لعنت کنه اون مرتیکه رو الهی خدا ازش نگذرههههههه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
بقران نمی‌خواستم . دیگه از هرچی پسره بدم میاد  همین الانشم دارم از عذاب وجدان خفه میشم

واسه همین میگم ،توبه کن. شایدکه بخشش خداوند ،لطفی به تو عنایت کنه که خودت را ببخشی 

چر انقد مردا نامرد شدن تقصیر تو نبوده

جلو خانوادم نمیتونم گریه کنم 

از یه طرف واقعا ناراحتم برا اون خانم چون بجز من اون آقا با چندتا دختر دیگه بوده من همین امروز رفتم پرسیدم اون طرف هم خبر نداشت زن داره این آقا 

به امید خدا
تجربه میشه برات برای دفعه بعدی که خواستی با کسی وارد رابطه بشی، همین، عذاب وجدان نداره، این اقا رفتا ...

مرسی از دلداریت چون واقعا من فقط خودمو مقصر میدونم 

اصلا فکرش هم نمی‌کردم 

همشهری هم بودیم فقط من کامل شناخت نداشتم ازش 

به امید خدا