2777
2789
عنوان

مامانم

120 بازدید | 26 پست

مامانم از الان که خودشون و پدرم در قید حیات ان هی میشینه میگه همه چی برای داداشته 

داداش ام تک پسره میگه برادر نداره که بیان از چنگش دربیاره خاهرم کع چیزی نمیخاد 

من واقعا میمونم چی بگم 

چشم داشتی ندارم به مالش ولی حرفش بهم برمیخوره 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

من باشم بش میگم ک ناراحت شدم چون حرفش درس نیست دخترم سهم داره!

بعد برگشته میگه دختر هم بدبخت میشه سهم نمیگیره که 

از اون ور انقدر اینجوری گفته زن داداشم همش بریز بپاش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پیری کوریتونم به پسرتون بگید چون دختر نقشی توزندگیتون نداره

جالبع 

انقدر اینجوری گفته زن داداشم همش ولخرجی میکنه بعد ناراحت اونم هست میگه چرا انفدر بی خود خرج میکنه 

از اون ور من دوس دارم پدرمادرمو 

جالبع  انقدر اینجوری گفته زن داداشم همش ولخرجی میکنه بعد ناراحت اونم هست میگه چرا انفدر بی خود ...

خب بگو

من ازدواج کنم پدرومادرهمسرمو خیلی دوست خواهم داشت چون اوناهم همه چیسونومثل شمابه پسرسون نیدن ومن روهم جای عروس دوست دارن

شایدبااین حرف متوجه اشتباهسون بشن

خب ینی چی  ینی از همین الان داره مارو محروم میکنه بعد همه چی واسه داداشم؟

ببین ب حرف نیس اگه واقعا بنامش بزنن ک کاری نمتونی کنی وگرنه حرفی باشه ارزشی نداره چون قانون حرف رو کار نداره سندو مدرک میخواد

خب بگو من ازدواج کنم پدرومادرهمسرمو خیلی دوست خواهم داشت چون اوناهم همه چیسونومثل شمابه پسرسون نیدن ...

اصلا دلم میخاد ازواج کنم برم پشت سرمم نگا نکنم بخاطر این رفتار مامانم

اصلا دلم میخاد ازواج کنم برم پشت سرمم نگا نکنم بخاطر این رفتار مامانم

بهش بگواین حرفارو تاثیرمیزاره تورفتارش

مادرمنم اینجوری بود گفتم ازدواج کنم پشت سرمم نگاه نمیکنم

ولی بعدازدواج میرم ولی کم

ببین ب حرف نیس اگه واقعا بنامش بزنن ک کاری نمتونی کنی وگرنه حرفی باشه ارزشی نداره چون قانون حرف رو ک ...

ببین احه اعصابم خورده مامان من اصلا دو گانه است رفتاراش از اون ور به خاطر همین حرفا زنداداشم خیلی ولخرجی میکنه و مامانم میاد همش میگه ببین چقدر ولخرجی میکنه ما باید براشون فلان چیزو بخریم قدر نمیدونه از اون ور هم میاد به ما اینجوری میگه همه چی واسه اوناست داداشت برادر که نداره ازش بگیره خواهر هم کع هیچی نمیخاد همه چی واسه اونه 

من از این بیشتر ناراحتم

بهش بگواین حرفارو تاثیرمیزاره تورفتارش مادرمنم اینجوری بود گفتم ازدواج کنم پشت سرمم نگاه نمیکنم ول ...

تورخدا دعا کن من ازواج کنم زود راحت شم من از همه بیشتر از رفتار مامانم ناراحتم چون اعصابمو از اون ور خورد میکنه با داداشم دوستی خاله خرسه میکنه 

بعد حرص شو میاره به من میده که زنداداش ات ولخرجه 

بابا خوب من دیوانه شدم 

خودت اینکار میکنی دیگه

ببین احه اعصابم خورده مامان من اصلا دو گانه است رفتاراش از اون ور به خاطر همین حرفا زنداداشم خیلی ول ...

تو اکثر خونه ها ازین بحثا هست من امروز خسته از سرکار رفتم خونه  حالا کارای بچمو باس میکردم میومدم خونه خودم کارای خونمم میکردم ولی همون لحظه ک داداشم از کار اومد خونع درجا مامانم گفت وااای پسرم اومد خستست و غذاشو گرم کنم و این حرفا ،  ب دل نگیر اکثرا همینجورن