2821
2789
عنوان

ینی معتاد شدم😥

705 بازدید | 23 پست

دوستان من تاحالا چند بار ب قصد خودکشی قرص استامینوفن با قرصای فشاز خوردم همین ی هفته پیش۱۱تا خوردم فردا کلا میخوام برم ازمایش بدم بنظرتون ادمو معتاد نمیکنن این قرصا بابامم میاد خیلی میترسم ینی جواب ازمایشم مشخصع قرص خوردم؟؟

رفتی بگو استامینوفن خوردم خودشون ازت نمیگیرن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخدر نیستند که😶

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
هفته پیش خوردم ینی دیگ آزمایش نمیگیرن؟

اگه مشکل دار بشه ازمایش نمیگیرن به خودشون بگو

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
۳تا بخوری روز قبل  ازمایش امفتامین نشون میده  ولی یه هفته قبل دیگه با ادرار دفع شده  ...

آخه تاحالا خیلی قرص خوردم چندین بار چنتا قرص باهم خوردم میترسم از جواب آزمایش

هفته پیش خوردم ینی دیگ آزمایش نمیگیرن؟

نگو۱۱تا بگو دوسه تا اینا

ن نمیخوام بابام بفهمه چیکار کنم خدا😔

نمیخوای بفهمه استامینوفن خوردی؟خب بگو گلوم درد میکرده دوسه تا خوردم چیه مگه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز