2777
2789
عنوان

همسرم🥺

461 بازدید | 41 پست

سلام 

ی مشورت میخواستم 

چند باری از رفتارای همسرم فهمیدم به موی بلوند و رنگ روشن علاقه داره دیگه کامل مطمئن شدم 

موهای منم بلند و مشکیه برای عروسیم آرایشگرم دلش نیومد رنگ کنه میگفت موهات حیفه منم خیلی میرسم به موهام به نظرتون بلوند کنم؟اخه فکر میکنم سنم میره بالا ۳ ماه دیگه میرم ۲۱ سالگی 

چیکار کنم😪

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

به نظرم بکن ی رنگه دیگه در عوض دلبری میکنی

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رنگ کن 

تا کجاته موهات

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اره منم شوهرم بلوند دوست داره همه مردای ایرانی بیشترشون بلوند دوست دارن اگه پوستت سفیده بلوند کن ولی دیگه قید موهای سالمتم بزن 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍