2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دلتون میگیره چیکار میکنید راهکار بدید

گریه .تو نت میچرخم چرا دلت گرفته

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

من خیلی دلم گرفته دوس دخترقبلی شوهرم دیروز بهش زنگ زده بود هرچقد گفتم گوشیتو بده ریزمکالمات بگیرم ک ببینم توام باهاش حرف زدی یانه گوشیشو نداد برعکس قهرم کرده پول نمیده فردا برم عروسی🥲

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
شما دلتون میگیره چیکار میکنید راهکار بدید

هرطور شده خودمو قانع میکنم میگم دیگه زندگی همینه که هست و بالا پایین داره یه روز خوبه یه روزبد یا اینکه حتماً این روزا هم تموم میشه بالاخره روزای خوب هم میاد همش به این ه فک میکنم یا اینکه بعضی وقتا آهنگ میزارم می‌رقصم یا فیلمای خنده دارمیبینم بعضی وقتا هم دعای توسل میخونم خیلی جوابگوعه

نمیدونم احساس میکنم خیلی تنهام

چندسالته؟ اگه زیر ۱۸هستی فک میکنم این حس طبیعیه بالاخره میگذره عادت می‌کنی اینو بدون همه آدما رفتنی ان حتی سایه ات یه روز ولت می‌کنه می‌ره به هیچکس اعتماد نکن از هیچکس توقع نداشته باش حتی از نزدیک ترینات