2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

89 بازدید | 9 پست

دوستان سلام.

من دیشب یه مبلغی رو پرداخت کردم واس یه کار گفتن که بعد از پرداخت کارم را میوفته و مطمئن باشم بع از اینکه پرداخت رو انجام و فیش رو واسش فرستادم گفتش که ساعت 11 شب بهم پیام بدع که من آموزش ها رو واستون بفرستم بع ساعت 11 پیام دادم آنلاین شدا اماع جواب نداد تا امروز و الان همش آنلاین میشع اما جواب نمیده اماع مسدود هم نکرده منو بع تو تلگرام هس بهش زنگیدم تا الان 6 بار بیشتر تلفنی بعدش تصویری همشونو جواب نداد اصلا.

من چجور میتونم شکایت کنم ازشون و...

سلام به همه عزیزان اسی جان با اجازه شما تاپیک بنده با عنوان تدریس اول و تدریس دوم و معلم زبان هستم رو لطف کنید گزارش بزنید تعطیل بشه با تشکر.

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

هزار بار گفتم کاری که اولش  ماباید  پول بدیم  همه کلاه برداریه 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد از این چیزا زیاده فک نمیکنم بهش رسیدگی بشه

با ی اکانت دیگ برو بگو شرایط ثبت نام چجوریه😜

صدرصد واس  ی کلاهبرداری دیگ‌جواب میده 

ی متن بلند بالا فحش و فحش کشی اماده کن

تا جواب داد بفرس براش بلاکش کن دلت خنک شه حداقل پولت ک بر نمیگرده ولی اینجوری یکم اروم میشی😂

شاید شما تو نوبت هستین. مثلا قبل شما یه تعدادی شرکت کردن که فعلا راهکارو به اونا یاد میده (با دید مث ...

با توجه به حرف تو یکم یکم استرسم کم شد😄

اما خدا بخیر کنه کلی صلوات و... نذر کردم🙂