2777
2789
عنوان

سلیقه ی دختری

119 بازدید | 15 پست

خانما بنظرتون زشته ی دختری که خودش شرایط خوب داره ، پسری ک وضع مالی ضعیف تر داره رو قبول نکنه؟ مثلا پسره پراید داره، تقصیر اونم ک نیست ، انقد گرون شده 

اما دختره همه چی داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط با یه پراید جواب بدیم؟ تو ازدواج هزاران مورد باید مد نظر قرار بگیره بهتره برید مشاوره ازدواج تا با شناخت کامل ازدواج کنید یا رابطه رو تموم کنید

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مخالفم 

با چی؟ یکم توضیح میدی؟ چون آدم عذاب وجدان هم میگیره ناراحت میشه ، اما اینکه پسر ضعیفه هم خب اقصی خودش نیست که 

اما دختر دوست ندارم تو رابطه ساپورت کنه دوست داره حداقل هم سطح باشن

اگه معیار های دیگه ای داره که  بر وضع مالیش ارجحیت داره چرا که نه

بعدهم ببین خودت میتونی در آینده با این اختلاف طبقاتی از نظر مالی کنار بیای یا نه

الانم واقعا جوونا تقصیری ندارن طفلی هرچقد تقلا میکنن نتیجه ای نداره😔

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
نه زشت نیست چون بعد پسر نمیتونه زندگی الانتو برات مهیا کنه برات سخت میشه

ولی چرا ی حس ناراحتی برام داره؟؟؟ ی

ازین که میدونم خب اگه ماشین ارزونتر بود اونم داشت شاید آدم خوبی باشه  و ازین فکرها دیگه

ولی چرا ی حس ناراحتی برام داره؟؟؟ ی ازین که میدونم خب اگه ماشین ارزونتر بود اونم داشت شاید آدم خوبی ...

نه عزیزم الکی به خودت عذاب وجدان نده 

اون پسر اگه از هم سطح خودش انتخاب کنه برای خودش هم بهتره 

فقط با یه پراید جواب بدیم؟ تو ازدواج هزاران مورد باید مد نظر قرار بگیره بهتره برید مشاوره ازدواج تا ...

نه این مثال بود ، دختر ساپورت خانواده رو کامل داره پسر نداره، خونه هم ندارن ماشین پراید 

دختر خونه ماشین داره از طرف پدرش، تحصیلات هم از پسر بالاتر یک مقطع

اگه جنم داشته باشه  و دوست داشته باه میتونه اون زندگی رو که میخوای برات بسازه

اخه تو این شرایط من دختر دلیل می‌خوام 

و دوست ندارم مثلا من بخش تامین کنندگی اصلی رابطه رو داشته باشم 

با چی؟ یکم توضیح میدی؟ چون آدم عذاب وجدان هم میگیره ناراحت میشه ، اما اینکه پسر ضعیفه هم خب اقصی خود ...

با اینجور ازدواجی مخالفم چون شاید الان برات مهم نباشه اما بعدا فاصله طبقاتی حتی کم هم اذیتت میکنه و فکرتو درگیر میکنه پس بهتره با هم سطح خودت ازدواج کنی چ بسا یکم بالاتر 

فکرشو کن مثلا یه مانتو میخوای بخری 1تومن اما همسرت میگه یه مانتو 600تومنی هم کافیه بعد تو یا باید بیخیال مانتو 1توموی بشی یا میگی اشکال نداره بقیشو خودم میدم در صورت اول تو هم تو دلت مونده ک اونو میخای هم اینکه فک میکنی سطح فکرتون باهم یکی نیس اگه گزیته 2رو انتخاب کنی و بقیشو خودت بدی اون احساس ضعف و سرخوردگی پیدا میکنه و بدتر تورو محدود میکنه و خودت هم این تفکر برات بوجود میاد ک چرا باید اینجور شه

این یه مثال ساده اما روتین بود امیدوارم تو بقیه مسائل هم درنظر بگیری

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻