2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قبل اینکه بیاین نصیحت کنین اسی رو ک چرا داری بخاطر مرد خودتو ازار میدی،گفتم زودتر بگم ک بعضیا جنبه درمانی داره

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

من بعدش فقط دچارعفونت ميشم همشم خارش دارم نميدونم چرا مثلا پيش دكترخوبيم رفتم فقط اينوبگم به تبليغات توجه نكن 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مجردم  درگیر عفونت میشم مدام  و اینکه اصلا اعتناد بنفس ازدواج ندارم

عزیزم مطمینی عفونتت از اینه؟

دکترت تایید کرده؟

شنیدم عمل سختیه

اگرمجبور نیستی انجام نده

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم مطمینی عفونتت از اینه؟ دکترت تایید کرده؟ شنیدم عمل سختیه اگرمجبور نیستی انجام نده

بله چون بزرگه خب ترشح داخل واژن میمونه .معمولا بعد از پریودام تا یک هفته درگیر عفونت هستم کلا رولنمو ربخته بهم