2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید🥺🥺🥺🥺🥺

66 بازدید | 13 پست

سلام چند وقته حالم خیلی خرابه بخاطر اخلاق شوهرم ما یکساله ازدواج کردیم شوهرم زیادی با مادرش صمیمی هست مثلا عادت داره دست بزنه به سینه های مادرش اوایل جلوی منم این کارو انجام میداد دید من گفتم خوشم نمیاد حالا تا میریم خونه مادرش میره آشپزخونه با مادرش شوخی می‌کنه بهش دست می نه طوری که دیشب صدای خنده مادرش تا توی سالن حال اومد بعدشم مادرش رو هل داد بهش ماساژ داد پدرشوهرم هم اصلا عین خیالش نیست بالاخره من یک زنم خوشم نمیاد شوهرم با کسی جز همسرش اینجوری باشه چکار کنم بنظرتون؟بهش بگم نگم چکار کنم خیلی عذاب میکشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین میدونم خیلی سخته و تو ادیت میشی ولی اگر حرفی بزنی ممکنه بین خودت و همسرت فاصله بیوفته

بیمحلی کن و خودتو حساس نشون نده 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ببین میدونم خیلی سخته و تو ادیت میشی ولی اگر حرفی بزنی ممکنه بین خودت و همسرت فاصله بیوفته بیمحلی ک ...

خیلی سخته برام در حدی که میگم دیگه نرم خونه مادرشوهرم 

ببین میدونم خیلی سخته و تو ادیت میشی ولی اگر حرفی بزنی ممکنه بین خودت و همسرت فاصله بیوفته بیمحلی ک ...

یعنی نباید با شوهرم منطقی صحبت کنم و بگم عزیزم یکسری از رفتارا فقط بین زن و شوهر قشنگه و بس

آخه واقعا با من اینطوری نیست انگار ما با هم خواهر برادریم نه زن و شوهر اصلا منو ماساژ نمیده 

خیلی سخته برام در حدی که میگم دیگه نرم خونه مادرشوهرم  

اگر سختته نرو

میدونم شما یکسری رفتارا رو نمیپسندی منم نمی پسندم اگر تصمیم گرفتی نری خونشون لطفا پیش خودت هم فکر بد نکن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اگر سختته نرو میدونم شما یکسری رفتارا رو نمیپسندی منم نمی پسندم اگر تصمیم گرفتی نری خونشون لطفا پیش ...

اخه عزیزم تا کی نرم اونجا بالاخره که باید برم و دیدن این رفتارها آزارم میده بنظرت بهش بگم تغییر نمیکنه؟

یعنی نباید با شوهرم منطقی صحبت کنم و بگم عزیزم یکسری از رفتارا فقط بین زن و شوهر قشنگه و بس آخه واق ...

خوب تو خونا با خندا و شوخی بگو بیا ماساژم بده

ولی اسم مادرشو نیارکه حساس نشه

بعدش بگو یه چیزی بگم ناراحت نمیشی

اگر گفت نه 

بگو من فکر میکنم تو با مامانت شوخی میکنی بابات ناراحت میشه تا حالا دقت کردی

یعنی نباید با شوهرم منطقی صحبت کنم و بگم عزیزم یکسری از رفتارا فقط بین زن و شوهر قشنگه و بس آخه واق ...

اگر منطقی هست چرا که نه

خیلی هم خوبه 

فقط باید بلد باشی با آرامش و جوری بهش بگی یوقت فکر بد نکنه

خوب تو خونا با خندا و شوخی بگو بیا ماساژم بده ولی اسم مادرشو نیارکه حساس نشه بعدش بگو یه چیزی بگم ...

اینجوری هم بگم خوبه مثلا بگم تو اصلا منو ماساژ نمیدی یا تو آشپزخونه هستم باهام شوخی نمیکنی

منطقی هست ولی رو مادرش حساسه منطقه می‌ره کنار

بخاطر همین میگم خواستی بگی خیلی نامحسوس بگو فلانی تاحالا توجه کردی شوخی نیکنی با مامانت بابات خوشش نمیاد