2789

دوس دارم زودتر راحت بشم دنیا خیلی برام سخت شده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه مرگ و خدا رو انکار کرد آدمی که قبل مرگ میتونسته همه کار کنه بعدش یه مگس رو هم نمیتونه کیش کنه اینا یه قدرت ماورایی میخاد برام خیلی هیجان داره دوست دارم برم اونایی که رفتن رو ببینم بلاخره یکی یکی مون یه روز گیر میاره وتجربش میکنیم من همیشه فک میکنم خیلی باید از اینجا بهتر باشه 

به نظرم هیچوقت معنی مرگو نخواهیم فهمید

چون بمیریم میریم تو جسم یه نوزاد  دیگ دوباره بزرگ میشیم و می میریم و دوباره همین تکرار میش

ینی وقتی بمیریم دیگ هیچ درکی و اینکه می بینیم بازمانده هاو اینا رو نداریم

درس مثل یه گوسفند که سرشو ببری دیگه تموم میشه آخه مگ روح داره حیوون ماهم مثل اونا

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

من فکر میکنم او دنیا نسبت به این دنیا،مثل این دنیاست به رحم مادر.

اگه تو رحم مادر میگفتن وقتی دنیا بیاید خیلی دنیای بزرگیه.غذاهای متنوعی هست.مادر مهربان داری اصلا باور نمی کردیم .می گفتیم همین جای تنگ و تاریکه و همین آبی که قورت می‌دیم هست و همین بند ناف.....

حالا فکر کنید اون دنیا نسبت به اینجا چقدر بزرگتره ،چقدر نعمت داره.ما باز گشت میکنیم به خونه.

چه لذتی بهتر از بازگشت به خونه  

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
من فکر میکنم او دنیا نسبت به این دنیا،مثل این دنیاست به رحم مادر. اگه تو رحم مادر میگفتن وقتی دنیا ...

ما از رحم مادر هیچی یادمون نیس

ینی اونجا هم چیری از الان یادمون نیس

من نمیخوام بچه هامو فراموش کنم😢

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
ما از رحم مادر هیچی یادمون نیس ینی اونجا هم چیری از الان یادمون نیس من نمیخوام بچه هامو فراموش کنم ...

نه میگن وقتی کسی فوت می‌کنه مرده ا میان و ازش احوال کسایی رو میپرسن.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.