2777
2789
عنوان

....بدویید بیاید👩‍🦯

91 بازدید | 9 پست

میخام لاغر شم چاغم همه بهم میگن تورو خدا یه راه حلی بگید💔🥂👩‍🦯

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

تحت نظر دکتر باشی زود جواب میگیری

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ..... بقیه 😐 ببخشیدا البته 

هر جور خودت دوست داریی خودت خواستی چاق شو خودتمم خواستی لاغر شو به حرف بقیه زندگی کنی که زندگیت تباه میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خب ..... بقیه 😐 ببخشیدا البته  هر جور خودت دوست داریی خودت خوت خواستی چاق شو خودتمم خواستی لا ...

نه خوب لطمه میخورم خیلی ناراحت میشم هر دفعه من از آدمای چاق بدم میاد یا خیلی چاقی 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نه خوب لطمه میخورم خیلی ناراحت میشم هر دفعه من از آدمای چاق بدم میاد یا خیلی چاقی 

اگر خودت دوست داری لاغر شی 

برو دکتر تغزیه بهتر بهت رژیم میده قابل اعتماد تره یا کالری شماری 

نیم ساعتم هر روز پیاده روی کنی لاغر میشی 

غذاهاتم به اندازه بخور حتما زیاده روی نکن یا خیلیی کم نخور به خودت اسیب بزنی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اگر خودت دوست داری لاغر شی  برو دکتر تغزیه بهتر بهت رژیم میده قابل اعتماد تره یا کالری شماری&n ...

خیلی از آشنا هامون میگن رژیم آب یا آبدرمانی بگیر تاحالا شنیدی کسی گرفته باشه؟ 

خیلی از آشنا هامون میگن رژیم آب یا آبدرمانی بگیر تاحالا شنیدی کسی گرفته باشه؟  

نه عزیزمممم نکنی اینکاروو 😐😐😐

اسمش رژیمه اما باید توش همه چی باشه و گرنه به بدنت اسیب میزنه قشنگم 

این کار جز اینکه باعث ریزش مو و معده درد و...  باشه هیچی نداره تازه لاغر شدی دوباره مثل نور وزن قبلیت برمیگرده 

یه رژیم درست حسابی درست بگیر 

نه عزیزمممم نکنی اینکاروو 😐😐😐 اسمش رژیمه اما باید توش همه چی باشه و گرنه به بدنت اسیب میزنه قشنگ ...

مرسی عزیزم 💖🌱منم اطلاعات کامل نداشتم

مرسی عزیزم 💖🌱منم اطلاعات کامل نداشتم

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم ♥