2777
2789
عنوان

بد گفت؟

158 بازدید | 13 پست

نامزد غیر رسمیم 😑 

گفت اگه تو نبودی 

دوران امتحانات بهترین دوران زندگیم میشد 

( چون همش نگران درس خوندن منه و استرس نمره ی منو داره ، که منم همرو گند زدم) 

و دانشجوییم 

اوکیه؟

نه😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اگه این حرفو بهم میزد میگفتم اوکی هنوزم دیر نشده ایشالله از ترم بعد 😐بدون من میتونه بدون استرس بگذرونی

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
من اگه این حرفو بهم میزد میگفتم اوکی هنوزم دیر نشده ایشالله از ترم بعد 😐بدون من میتونه بدون استرس ب ...

منم ناراحت شدم گفتم اینطوری نگو دیگه 

ولی باز گفت 

ولی بعدش گفت ایشالا از ترم بعد انسان میشی دیگه ؟ 

یعنی واقعاً متوجه منظورش نشدی؟  میخاد بهت بگه چقدر استرس امتحان تورو داره و چقدر براش مهمه ک‌ب ...

من ناراحت شدم یکم 

چون نمره برام مهم بود همیشه 

و همیشه به این فکر میکنم نکنه اون بخاطر نمره کمم ولم کنه بره 

من ناراحت شدم یکم  چون نمره برام مهم بود همیشه  و همیشه به این فکر میکنم نکنه اون بخاطر ...

قرار نیست تو صحبتای همدیگه دنبال ی چیزی برای ناراحت شدن بگردید 

اگه نمره برات مهمه خوب درس بخون 

ایشون هم مطمین باش اگر براش نمره ملاک بود میرفت با شاگرد اول‌کلاستون دوست میشد😐😐😐😐 

قرار نیست تو صحبتای همدیگه دنبال ی چیزی برای ناراحت شدن بگردید  اگه نمره برات مهمه خوب درس بخو ...

درست میگی ممنونم 

ولی چیکار کنم 

تاپیکای قبلم قشنگ تاپیک زدم ممکنه یکی ، پارتنرشو بخاطر نمره ول کنه😑؟ 

همه گفتن احمقانست 

من خودم حساسم انگار

درست میگی ممنونم  ولی چیکار کنم  تاپیکای قبلم قشنگ تاپیک زدم ممکنه یکی ، پارتنرشو بخاطر ...

بخاطر نمره ولت نمیکنه اگر بخاد ترکت کنه ب خاطر اعتماد ب نفس کمت این کارو میکنه به کسی اینقدر وابسته نشو ک دراین حد حساس بشی روش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز