2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان فقط واسم مهمه که کی اقدام کنم حامله میشم به جنسیت فکر نمیکنم ...ولی دقیقا روز تخمک گذاری پسر میشه تو هرروز اقدام داشته باش دیگه توروز های حوالی تخمک‌گذاری

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
من الان فقط واسم مهمه که کی اقدام کنم حامله میشم به جنسیت فکر نمیکنم ...ولی دقیقا روز تخمک گذاری پسر ...

ممنون باردارمیشی عزیزم ...من برام اصلا فرقی ندارهه فقط کنجکاوم بدونم همین .دختر و پسر و دوس دارم

مامان یه دخمل گوگولی

منم این ماه برای اولین بار اقدام کردم ،یه روز بعد تخمک گذاری سه روز قبل تخمک گذاری نمیدونم فازمون از این جور اقدام الکی و سر سری جی بود،پس فردا پریود میشم،گمون نکنم باردار بشم با این مدل اقدام،ولی یک هفتس از پس پادرد و دل‌درد و همه چی درد کشیدن له شدم،گمونم بدنم تعجب کرده،از یک ساعت بعد اقدام رحم من تیر کشیده تا الان،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ممنون باردارمیشی عزیزم ...من برام اصلا فرقی ندارهه فقط کنجکاوم بدونم همین .دختر و پسر و دوس دارم

از روز دوازده تا شانزده دوره ات هرروز اقدام داشته باش...ولی روز دقیق و پیدا کن همون روز شبش اقدام کن اگه خدا بخواد پسر میشه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
منم این ماه برای اولین بار اقدام کردم ،یه روز بعد تخمک گذاری سه روز قبل تخمک گذاری نمیدونم فازمون از ...

عزیزم اگه اولین بار اقدام کنی احتمالا پری عقب میفته ولی بار نمیشی 

اما ماه بعد اگه اقدام کنی باردار میشی ....حالا چرا الکی؟جنسیت خاصی رو میخاستی؟؟

مامان یه دخمل گوگولی
از روز دوازده تا شانزده دوره ات هرروز اقدام داشته باش...ولی روز دقیق و پیدا کن همون روز شبش اقدام کن ...

عزیزم من جنسیت خاصی مدنظرم نیست گفتم که چون باردارم و کنجکاوم بدونم بچم چیه اکه پسر میخاستم که همبنجوری اقدام نمیکردم ...

مامان یه دخمل گوگولی
عزیزم اگه اولین بار اقدام کنی احتمالا پری عقب میفته ولی بار نمیشی  اما ماه بعد اگه اقدام کنی ب ...

نه،دوساله ازدواج کردیم شوهرم راضی نمیشد که،هرچی هم تاریخ بهش میدم ک تخمک گذاری هس اقدام کنیم پشت گوش میندازه،،دیگه منم گفتم هروقت شد شد دیگه چکارکنم،ولی همش میگه کی باید بی بی چک بزنی،این ماه نشم یکم بترسه بدنیست

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

عزیزم من جنسیت خاصی مدنظرم نیست گفتم که چون باردارم و کنجکاوم بدونم بچم چیه اکه پسر میخاستم که همبنج ...

میدونم گلم ...همینجوری گفتم ... انشاالله صحیح و سالم بغل بگیریش...خدا واست حفظش کنه

عزیزم من جنسیت خاصی مدنظرم نیست گفتم که چون باردارم و کنجکاوم بدونم بچم چیه اکه پسر میخاستم که همبنج ...

راستی علائم بگو شاید تونستیم حدس بزنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز