2777
2789
عنوان

چقددددد بازدید خونه مزخرفه😤

218 بازدید | 13 پست

داریم از ین خونه پا میشیم، بنگاه مشتری میاره تا ته خونه ی آدمو بررسی میکنن. اه اه متنفررررم از اینکار

ضمن اینکه همیشه هم باید آماده باش باشی😡

کیا مثل من تو این شرایطن؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

منم یبار برام پیش اومد ولی جاهای قبل مثلا می‌گفتیم فلان روز پا میشیم و بعد مشتری میوردن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم خونمونو ۲ ساله فروختیم و خودمون رهنش کردیم صاحب خونه هر ماه میخواد بیاد بررسی کنه زنگ میزنه اعصابم بهم میریزه.الان میخوایم بریم باز دوباره میخواد بیاد خونشو ببینه!!! نمیدونم چه مرضی دارن فکر میکنن میخوایم خونه رو بخوریم؟بابا مال خودمون بوده چیز جذابی توش وجود نداره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم متنفرم ما یه هفتس بلند شدیم ولی پارسال پدرمون در اومد بس که اومدن و رفتن تا توی کابینت و نواربهداشتیمونم نگاه می کرد زنه 😑 مامانم بهش گفت اونجا وسایل شخصیه زنده گفت عیب نداره خانومیم دیگه حتی در جا ظرفی رم باز کرد سطل اشغال پر بود بوی گند اشغال زد تو صورتش 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
ما هم خونمونو ۲ ساله فروختیم و خودمون رهنش کردیم صاحب خونه هر ماه میخواد بیاد بررسی کنه زنگ میزنه اع ...

چرا فروختین گلم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
ما هم خونمونو ۲ ساله فروختیم و خودمون رهنش کردیم صاحب خونه هر ماه میخواد بیاد بررسی کنه زنگ میزنه اع ...

هع چقد گدان اینا دیگه، من 8 سال مستاجرم تو یک خونه هنوز صاحب خونه در خونمون نیومده فقط ماه تاماه اجاره میگیره همین

منم متنفرم ما یه هفتس بلند شدیم ولی پارسال پدرمون در اومد بس که اومدن و رفتن تا توی کابینت و نواربهد ...

وای چه فوضول😤 

بگو آخه سطلو که من میبرم جزو خونه نیس😑 

خیلی بده

من فقط یه بار رفتم خونه ببینم تازه طرف آشنای شوهرم بود اصلا تو آشپزخونه که نرفتم از پشت اوپن یه نگاه انداختم

اتاقها رو هم مرده خودش درو باز میکرد میرفت تو ما دم در نگاه میکردیم؛ زودم اومدیم خودم خیلی معذب بودم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما داستیم خونمونو مبفروختیم. وای یبار حانومه اومد همه کابینتها رو دید بعدم راجع به چینی هام سوال کرد مارکش چیه. یکیم از گلم قلمه گرفت. یبارم یکی رو انداختم بیرون با دعوا. زن احمق ندید بدید با کفش اومد تو خونه ام. فکر کنم کف سرامیک ندیده بود.

ما هم چندین سال قبل داشتم خونه رو جمع و جور میکردم کارتونهام وسط هال، آشپزخانه به هم ریخته.

اومدن خونه رو نگاه کنن.یک پسر جوونی همراهشان بود دراز به دراز بدون سلام و اجازه رفت در حموم رو باز کرد بازرسی کرد.

خانمه هم به جای خونه همش کارتونا و وسایلای  مارو بازرسی میکرد.

آخرشم شنیدم رفته بود گفته بود خونش به هم ریخته بود آنقدر عقل نداشت بفهمه که دارم اسباب جمع میکنم.

خانمه خدمه یکی از قسمت‌های  سازمانی بود که من توش کار میکنم بعدها فهمیدم.

میخواست خودش رو با من مقایسه کنه.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.