2777
2789
عنوان

پس پدرا چی؟

265 بازدید | 23 پست

بهشت زیر پای مادران است😊

اره واقعا مامانم خیلی بهم محبت کرده . خیلی برام دلسوز بوده . هر کاری خواستم یا هر موقع گرفتار شدم فقط برای من تلاش کرده و خودشو فراموش کرده . بهش افتخار میکنم😘😘😘

ولی تا پدرم زنده بود اونم خیلی دوسم داشت . میدیم چند جا کار میکرد و چجوری وقتی میومد خونه وسط سالن از حال میرفت . خب واقعا پدرمم تو زندگی کلی برام زحمت کشیده . 

درسته بهشت زیر پای همه مادران نیست و درسته به این معنا نیست که هر زنی یچه داشته باشه بره بهشت ولی حق مردا حتی اسمشم نیست؟ واقعا دلم برا پدرم تنگ شده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هنوز مادر نشدی متوجه نمیشی 

چغدر این ۹ ماه بارداری سخته 

چغدر مادر خیلی چیزا و تحمل می‌کنه و لبخند میزنه 

میبینی ک چغدر دوسال شیردهی و شب بیداری و ... سخته 

دقیقا همون موقع میفهمی ک خدا بهشت رو همینجوری نزاشته زیر پای مادر صرفا چون مهربونه و برات تلاش میکنه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
هیچ وقت نتونستم بفهمم پدر خوب داشتن ینی چی؟چه حسی داره میبینید باباهاتون دوستون دارن؟

منم خیلی وقته حسش تو گلوم گیر کرده و عصرا میخواد خفم کنه 😭🥺

👍

توروخداااا بذار بهت درخواست دوستی بدم

دستامو نمیبرم یوسف

🫤😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پدر جاش گل وسط بهشته 

انقدر سالها دور از خانواده رو باکلی سختی تحمل کرده ، بمیرم براش خیلی دلسوز و دست و دلباز و بامحبته 

بابام شروع میکنه یه چی میخونه من انقدر گریه میکنم 

بی جنبه م ؟😹 

حالا چه لالایی بخونه چه ترانه شاد چه مداحی 😩 

صداشو بشنوم داره میخونه اشکم درومده😂😂 

اگر هنوز مادر نشدی متوجه نمیشی  چغدر این ۹ ماه بارداری سخته  چغدر مادر خیلی چیزا و تحمل ...

چرا اتفاقا باردارم 

و دلیل این تاپیکمم همین بود 

خیلی بابامو دوست داشتم . البته بماند که الانم مادرم همه پدرمه هم مادرم 

ولی خب شاید همون زایمان برا منی که خیر از شوهرم ندیدم سخت تر هم بشه 

یه پدر خوب حتی میتونه اخرین لحظات بارداریت و قبل زایمانت بهت انگیزه بده باهات مهربانانه حرف بزنه 

ولی خب حرفتو کاملا قبول دارم احساس مادرو پدر نداره