2777
2789
عنوان

مثل پیر زنا شدم

169 بازدید | 13 پست

الان یه مدته مثانم زیادم پر نباشه اگه یهو بخندم یا عطسه کنم یکم ادرار میاد بیرون چرا اینجور شدم مثل پیر زنا🤕

هم خنده داره هم ناراحت کننده😑

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

بخاطر بارداریع مثانت کوچیک شده

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

افتادگی نداری؟ 

منم بعضی اوقات اینجوری میشم

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افتادگی نداری؟  منم بعضی اوقات اینجوری میشم

نه ندارم بعداز زایمانم اینجور شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

نه ندارم بعداز زایمانم اینجور شدم

یه جا خوندم دو سه قطره عادیه برای خانما خصوصا تو سن یائسگی البته نه سن شما 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

باید ورزش هایی خاصی و البته خیلییی ساده هست انجام بدی تا لگنت باز قوی بشه،، مث انقباض عضلات پایین مث زمانی ک دسشویی داری و خودتو نگه میداری،،،،روزی ۱۰ بار انجام بده هر بار ده ثانیه خودتو نگه دار

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
یه جا خوندم دو سه قطره عادیه برای خانما خصوصا تو سن یائسگی البته نه سن شما 

دوسه قطره که خوبه اندازه یه استکان میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

دوسه قطره که خوبه اندازه یه استکان میاد 

چه بد 

برو دکتر خدای نکرده مشکل نباشه