2777
2789

ما فعلا قراره مستاجر باشیم.خونه ای که خودمون داریم یه جایی هست که اصلا قصد زندگی نداریم اونجا 

بخواییم بریم خونه خودمونم باید اونو بفروشیم جای دیگه خونه بخریم.در کل باید فروخته بشه

اما به نظرتون کار درستیه؟که خونمون  رو بفروشیم 

یه کارگاه و مغازه بزنیم 

به نظرتون بااین کار میتونیم امیدوار باشیم که خونه هم بخریم و مغازه رو هم داشته باشیم.یا نه بیخیال بشیم وخونه رو نگه داریم و نهایتا عوضش کنیم فقط

شوهرم خیلی اذیت کلافه ست از کارگری دوس داره یه کاری خودش راه بندازه ولی سرمایه ش نداریم.

چنین فکری به ذهن من اومد به نظرتون مطرحش کنم فکر خوبیه یا نه پشیمون میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همسرتون کاری بلده، مثلا مغازه جوشکاری، یا ام دی اف، یا هر چیزی مثل اینا، به نظرم امکان گرفتنش بیشتره. اما اینکه صرفا جنسی بیارید و بخواین بفروشین، تو این بازار فکر نمیکنم درست باشه.

اگر بشه کل قیمت خونه رو یه حای خوب مغازه خرید

درهرحال قیمت مغازه هم مثل خونه بالا میره 

یعنی حتی خدایی نکرده کار شوهرت نگیره پول خونه هدر نمیره میشه بعدش فروخت و خونه خرید

ولی خوب اینکه حای خوب که پیشرفت کنه مغازه بخرین مهمه

من ۶۰۰تومن پول دارم با این مبلغ میتونم یه واحد یه خواب تو یه حای متوسط خونه بگیرم،، ماتو یه شهر کوجیک زندگی میکنیم،،، 

به نظرتون خونه بگیرم یا بدمش دست کسی باهاش کار کنه و سودشو بهم بده؟؟؟ 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
اگر بشه کل قیمت خونه رو یه حای خوب مغازه خرید درهرحال قیمت مغازه هم مثل خونه بالا میره  یعنی ...

نه اینکه مغازه بخریم 

مغازه اجازه کنیم هزینه خونه رو وسیله ی کار بگیریم

من شخصا برای کار خونه نمیفروشم ولی ماشین رو حاضرم بفروشم. البته اگه با فروش خونه خود مغازه (ملک) رو ...

اخه میگن با اون کار میشه خونه خرید اما با خونه نمیشه کسب وکار راه انداخت که اونم با چندرغاز حقوق

من ۶۰۰تومن پول دارم با این مبلغ میتونم یه واحد یه خواب تو یه حای متوسط خونه بگیرم،، ماتو یه شهر کوجی ...

اگه کار داری و درامدت خوبه خونه بگیر

اما اگه کار نداری و نگران محل زندگیت نیستی 

خب بده دست کسی باهاش کار کنه 

اگه سووود خوب میده

البته نمیدونم بازم تحقیق کن

اخه میگن با اون کار میشه خونه خرید اما با خونه نمیشه کسب وکار راه انداخت که اونم با چندرغاز حقوق

هیچ کاری تو دنیا تضمینی نیست آخه. خدایی نکرده اگه جواب نده همین خونه هم از دستتون میره. اگه واقعا از بابت سود دهی کار خیالتون راحته خونه رو بفروشید. ایشالا هرچی که به صلاحتون اتفاق بیوفته