2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

72 بازدید | 8 پست

اول خودمو توضیح بدم من اقوامم باکلاس هستند بعد من نامزدم یدونه داداش داره با یدونه خواهر خانواده نامزدم خوبن داداش و خواهر و باباش شیک هستند ولی مادرش به شدت تیپ بد میزنه مثلا یه مانتو داره من الان چندسال عقد هستم کلااا این مانتو پوشیده هرجا میره جایی هم دعوت باشه اینو میپوشه خونشون میرم اینو پوشیده مثلا جوراب شیشه ای که میپوشه پاره هست اکثرا یا جوراب اسپورت با کفش جلو باز میپوشه خیلی دلم میخواد تیپشو تغییر بدم حتی چندبار براش شومیز و لباس خریدم که اونارو بپوشه ولی اصلا نمیپوشه باز همینطور میپوشه چکار کنم بنظرتون ؟ من مادرشوهرم عین مادر خودم هست باهاش کلی جا میرم با مادرشوهرم میرم خونه اقوام خودم و دوست دارم شیک باشه همونطور که دوست دارم مادره خودم شیک باشه 

یه مانتو شیک ث نو براش بخر و بهش محترمانه بگو مادر حون اون مانتوت دیگه خیلی قدیمی شده 

یا بکو چقد مثلا رنگ ابی بهت میاد 

براش شال و روسری و مانتو با سلیقه خودت بخر و بگو چقد بهت میاد چن سال جونتر شدی با اینا

شک نکن میپوشه

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش رابطه صمیمی داری؟اگر آره مثلا بهش بگو مامان جون از لباسی که براتون گرفتم خوشتون نیومد ؟  بعد اگه گفت نه خوشم اومده بگو آخه من ندیدم اصلا بپوشین  

یا به نامزدت بگو اون یک جوری بره با مادرش حرف بزنه

اخه چندبار براش خریدم به بهانه های مختلف ولی نمیپوشه اصلا

مانتو قدیمیشو. یواشکی پاره کن😂😂😂😂

راه دیکه ای حز این به ذهنم نمیرسه😂

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁