ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 عنوان حالم بدههه 150 بازدید | 24 پست من ۷ هفته باردارمبارداری سومخیلی حالم بده، تپش قلب دارم ، بی قرارمفشارم نرمالولی حس خیلی بدی دارم،سیستم گوارشم بکل بهم ریختهخوابم میاد ولی تا میاد خوابم ببره ی عالمه فکرو خیال میاد تو سرمشاغلم، استراحت بی نهایت کمه،امکان نرفتن هم ندارم چون دولتیحالم بدههههههه 1402/04/05 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marmar910 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 4177 منم باردارم با اینکه استراحت دارم ولی حالم خیلی بده و همه حالت هایی که شما گفتین رو دارم به علاوه اینکه شوهرم بیکاره و عصابم خیلی داغونه من ده هفته ام حتما استراحت کنید و چیزای مقوی بخورید ظاهرا بارداری دوم سوم سختتر از اوله برای من که اینجوریه
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 دوس دارم یکی نازمو بکشهولی هیچکی نیسشوهرم ک بیخیال خوابیده ب مامانم اینام فعلا نمیتونم بگم چون شوهرم میگه نگو هعی
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 بچه هات چند سالشونه؟ شوهرت دست به کمکش چطوره؟ بچه هام ۸ و ۳شوهرم فعلا هیچی بخاطر ی دعوای خانوادگی ی ماهه تو قیافست دلم میخاد اندازه ی کتاب بنویسم از ناراحتیام
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 منم باردارم با اینکه استراحت دارم ولی حالم خیلی بده و همه حالت هایی که شما گفتین رو دارم به علاوه ای ... من دوتا بچه اولم پسرند، سر اونا ، خصوصا دومی خیلی حالت تهوع داشتمباز سر این کمترهولی حالم بده البته هموگلوبین بشدت پایینی هم دارم ک فعلا نمیتونم قرص آهن بخورم بخاطر معدم
minooo63 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 9632 بچه هام ۸ و ۳ شوهرم فعلا هیچی بخاطر ی دعوای خانوادگی ی ماهه تو قیافت دلم میخاد اندازه ی کتا ... این حس و حالت طبیعیهخستگیات هم طبیعیهساعات کاریت چطوریه؟ تا کی باید بری؟ یعنی منظورم اینه برنامه استفاده از مرخصیت چیه؟
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 این حس و حالت طبیعیه خستگیات هم طبیعیه ساعات کاریت چطوریه؟ تا کی باید بری؟ یعنی منظورم اینه برنامه ... ساعت کاریم از ۶و۴۰ تا ۱۱ونیمفعلا بخاطر کاهش ساعت کاریبعدم از ۵ تا ۸ونیم میرم مغازه وامیستم دو روز تو هفته ام ۴تا۶ میرم مطبمرخصی زایمانم ۹ ماه میدنمرخصی دو روزم نیم تو ماه ک تا برج ۳ استفاده کردم
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 ساعت کاریم از ۶و۴۰ تا ۱۱ونیم فعلا بخاطر کاهش ساعت کاری بعدم از ۵ تا ۸ونیم میرم مغازه وامیستم ... تا آخرشم باید برم نهایت ی هفته مرخصیلم رو نگه دارم ازش استفاده کنم
marmar910 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 4177 من دوتا بچه اولم پسرند، سر اونا ، خصوصا دومی خیلی حالت تهوع داشتم باز سر این کمتره ولی حالم بده&nb ... الهی من که سر اولی هم حالت تهوع و ویار داشتم ولی این سری بدترم شبا تو خواب هم حالت تهوع بهم دست میده ی هو فشارم خیلی پایینه دکترم ی قرص داده معدمو اذیت نمیکنه فکر کنم برای همین آهن و ایناس
ناهید۱۳۷۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 392 خونمون بهم ریختهی عالمه کار رو هم سوار شدهو من خیلی تنهام
marmar910 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 4177 ساعت کاریم از ۶و۴۰ تا ۱۱ونیم فعلا بخاطر کاهش ساعت کاری بعدم از ۵ تا ۸ونیم میرم مغازه وامیستم ... چقدر کار میکنید شما ماشاالله بهتون من اولی رو بدنیا آوردم خونه نشین شدم الانم چون کسی نبود بچه رو بزارم پیشش و اوج کرونا بود مهد هم نبردم