2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی بیاید لطفا

80 بازدید | 11 پست

خانما تهران خیابان پیروزی چطور جاییه؟ فرهنگ جمعیتش، دسترسیش، قیمت ها. جای متوسط حساب میشه؟ یا جای ارزون؟ خودتون باشید همچین جایی زندگی میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از لحاظ فرهنگی و... پایینه؟

نه عزیزم فرهنگی خوبه اما توی تهران کلا هر چی محله ها بره پایین تر مردمش مومن تر مذهبی ترن اون محله بیشتر همه چادرین خونه ی مامانبزرگم مامان بابام خاله های بابام همه اونجاس مردم بدی نیستن ادمای خوبین

بابابزرگ خودمم اونجا یه اپارتمان ۴ طبقه هم داره همشو داده اجاره

ما خودمون مرکز شهریم منطقه ۶

🤍
نه عزیزم فرهنگی خوبه اما توی تهران کلا هر چی محله ها بره پایین تر مردمش مومن تر مذهبی ترن اون محله ب ...

برای سرمایه گذاری میخواستم بدونم. با پولی که دستمونه میخوایم اونجا خونه بخریم و بدیم اجاره تا بعد شوهرم کارش درست بشه خودمون بیایم. 

از چه لحاظ؟

دیگه یکم سلیقه ایه شاید من بیشتر مرکز و غرب تهران رفت و آمد داشتم و زندگی کردم به این طرف بیشتر عادت کردم. در کل محله خوبیه حد وسطه نه خیلی عالی نه خیلی ضعیف و پایین