سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
من چند وقت پیش با یکی مشورت کردم نظرش بیشتر رو استرالیا بود.الان یکیو میشناسم اونجا خیلی راضیه
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
میشه بدونم چه رشته ای هستی و چطور میخوای مهاجرت کنی ؟
بله عزیزم ، علوم تجربی هستم میخوام دامپزشکی بخونم و اینکه اول با مهاجرت تحصیلی میرم تبدیلش میکنم به اقامت کاری و بعدم اقامت کاری رو تبدیل میکنم به اقامت دائم و شهروند دائم اونجا میشم
پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
میگن ابوهواش خیلی گرمه میتونی ازش بپرسی کدوم شهر زندکی میکنه یا کلا هواش چجوره؟
تو شهر پرث ساکنه آب و هواش میگفت گرمه ولی نه در حدی که نتونی تحمل کنی.درکل میگفت جزو شهرای خیلی خوبه
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)