2821
2789
عنوان

حالم بده

55 بازدید | 5 پست

خیلییی مشکلات پیش اومده برام کم آوردم 

ماه پیش انقدر داغون‌بودم نفهمیدم دارم چیکار میکنم انقدر قرص خوردم تازه نصب شب که حالم بد شد فهمیدم نزدیک بوده خودم رو به کشتن بدم 

تو فکر خودکشیم

عزیزم ببین با خودکشی هیچی درست نمیشه فقط خودتو بخاطر یسری مشکلات کم ارزش نابود کردی خودت که بیشتر از همه ارزش داری فقط نیاز به استراحت داری 

یمدت از همه چی خودتو دور کن از آدمایی که افکارت مشوش میکنن از دوستایی که تو رو یاد خودکشی میندازن از اهنگای غمگین که یاد روزای سختت میوفتی از همه اینا دوری کن به چی علاقه داری همون کارو انجام بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مدتی از همه چی خودتو دور کن اگه میتونی 2 3 روز برو مسافرت ی جایی حالت عوض شه اگه نه که کارایی که دوست داری رو انجام بده به کتتم نباشه هییییچکی برات مهم نباشه تو فقط کاری که دوست داری رو انجام بده یمدت بگذره درست میشی گلم من خودم اینطوری بودم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه من یه قرصی خوردم که یکی از عوارضش این بود که احتمال خودکشی رو در فرد بالا می‌برد خیلی سخت بود ولی شد خداروشکر منم همینکارو کردم و زمان دادم زمان خودش درست کرد 

حتمابه صدای مشاوره ۱۴۸۰زنگ بزن بگوفکرخودکشی اذیتم میکنه .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
تازه من یه قرصی خوردم که یکی از عوارضش این بود که احتمال خودکشی رو در فرد بالا می‌برد خیلی سخت بود و ...

سخته همه چیز سخت شده برام اومدم جایی زندگی میکنم که کوچیکه و هرروز با هر ۴یا۵تا اکسام روبه رو میشم حالم داغونه کاری ندارم بی پولی هم فشار اورده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز